Football Talk

Ολυμπιακός: Το «όχι» στη Μπόχουμ, οι διαπραγματεύσεις για τον δεξιό μπακ και ο εκλεκτός του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Το «όχι» στη Μπόχουμ, οι διαπραγματεύσεις για τον δεξιό μπακ και ο εκλεκτός του Μαρτίνς

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται στον Ολυμπιακό με την απόκτηση δεξιού μπακ να έχει μπει στην τελική ευθεία. Αρνήθηκαν πρόταση για τον Κούντε οι Πειραιώτες. Τον Αμπουμπακάρ Καμαρά ζήτησε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Οι άνθρωποι που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού έχουν… σηκώσει μανίκια και οι εξελίξεις τρέχουν σε όλα τα μέτωπα. Όπως έχουμε πει προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση δεξιού μπακ, ενώ είναι αρκετά πιθανό οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν δύο ποδοσφαιριστές για τη συγκεκριμένη θέση. Οι περιπτώσεις των Τζορτζ Μπάλντοκ και Γιαν Κόουτο έχουν ξεχωρίσει ανάμεσα σε δεκάδες ποδοσφαιριστές που εξετάστηκαν και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη με τον άσο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή. Ανεξάρτητα από αυτή την υπόθεση στον Ολυμπιακό καλοβλέπουν και τον 21χρονο δεξιό μπακ της Ατλέτικο Παραναένσε, Κέλβεν ο οποίος έχει προταθεί και θεωρείται πως έχει σπουδαία προοπτική. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Βραζιλίας και παρά το νεαρό της ηλικίας του μετράει ήδη 79 συμμετοχές (4 γκολ, 9 ασίστ) με την ομάδα του. 

Από κει πέρα σε τηλεδιάσκεψη κορυφής που έλαβε χώρα για τα μεταγραφικά, ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Πορτογαλός τεχνικός φαίνεται πως εκτιμά πολύ τα χαρακτηρηστικά του επιθετικού του Άρη και θεωρεί πως θα μπορούσε να φανεί πολύ χρήσιμος στον Ολυμπιακό. Μάλιστα όπως όλα δείχνουν η περίπτωση του θα απασχολήσει τους Πειραιώτες ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί με τον Ελ Αραμπί.

Στην ίδια σύσκεψη, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε να καίγεται με τα τωρινά δεδομένα για απόκτηση αριστερού μπακ αφού υπολογίζει στον Ρέαμπτσιουκ και θα ήθελε να δει στην προετοιμασία την εξέλιξη του νεαρού Κίτσου. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει παίκτη στην συγκεκριμένη θέση. Απλώς δεν αποτελεί προτεραιότητα η ενίσχυση εκεί.

Τέλος, στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε τις προηγούμενες μέρες πρόταση για τον Κούντε. Η Μπόχουμ ζήτησε δανεικό με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι τον Καμερουνέζο μέσο, όμως η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν αρνητική. Γεγονός που επιβεβαιώνει πως ο Κούντε με τις εμφανίσεις του στα play off άλλαξε το κλίμα και υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0