Football Talk

Επίσημο: Ο Τοντ Μποέλι στο τιμόνι της Τσέλσι!

Επίσημο: Ο Τοντ Μποέλι στο τιμόνι της Τσέλσι!

Είναι γεγονός! Ο Τοντ Μποέλι είναι ο νέος ισχυρός άνδρας της Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να το καθιστούν επίσημο και τη νέα εποχή να ξεκινά και με την «βούλα»!

Σχετικά Άρθρα

Η αγοραπωλησία της Τσέλσι έχει ολοκληρωθεί και επίσημα. Οι Λονδρέζοι το ανακοίνωσαν και ο Τοντ Μποέλι είναι πλέον ο νέος ισχυρός άνδρας της ομάδας, διαδεχόμενος τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

 Η πρόταση των 4,3 δισεκατομμυρίων λιρών που κατέθεσε, έγινε αποδεκτή και από την Premier League και από την αγγλική Κυβέρνηση, από την στιγμή που εξασφαλίστηκε πως ο Ρώσος, τέως ισχυρός άνδρας της Τσέλσι, δεν θα έχει οικονομικό όφελός, με τη νέα εποχή των «μπλε» να είναι γεγονός!

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις:

«Είναι τιμή μας που γίνουμε οι νέοι ισχυροί άνδρες της Τσέλσι. Είμαστε όλοι μέσα – 100% – κάθε λεπτό κάθε αγώνα. Το όραμά μας ως ιδιοκτήτες είναι ξεκάθαρο: θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς.

Μαζί με τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη της ομάδας νέων και την απόκτηση των καλύτερων ταλέντων, το σχέδιο δράσης μας είναι να επενδύσουμε στον σύλλογο μακροπρόθεσμα και να αξιοποιήσουμε την αξιοσημείωτη ιστορία επιτυχίας της Τσέλσι. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους υπουργούς και τους αξιωματούχους της βρετανικής κυβέρνησης και της Premier League, για όλη τη δουλειά τους για να γίνει αυτό».

Πηγή: england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0