Football Talk

Μαρινάκης για την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ: «Επέστρεψε εκεί που ανήκει - Αυτή είναι μόνο η αρχή»

Μαρινάκης για την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ: «Επέστρεψε εκεί που ανήκει - Αυτή είναι μόνο η αρχή»
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media που διατηρεί για την επιστροφή του συλλόγου στην Premier League.
Σχετικά Άρθρα
Μοναδικές στιγμές βιώνει η Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού μετά από 23 χρόνια επιστρέφει στην Premier League. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή το εν λόγω επίτευγμα, μέσω των social media που διατηρεί.

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε εκεί που ανήκει μετά από 23 ολόκληρα χρόνια. Είμαστε ξανά στην Premier League! Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για όλους στο κλαμπ γι' αυτήν την ιστορική επιτυχία. Είμαι ευγνώμων για τη φανταστική υποστήριξη από τους οπαδούς μας που έχουν αποδείξει ότι είμαστε μια σταθερή οικογένεια. Θα ήθελα προσωπικά να συγχαρώ τον προπονητή και την ομάδα του που έχουν κάνει φανταστική δουλειά από τότε που ανέλαβαν, τη διοίκηση, τον Ντέιβ, τον Κούλη και τον γιο μου που από φέτος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάκαμψη του συλλόγου. Από σήμερα στοχεύουμε να ξαναγράψουμε ιστορία και να κερδίσουμε περισσότερα τρόπαια! Αυτή είναι μόνο η αρχή των ΚΟΚΚΙΝΩΝ. #Believe #WeKeepOnDreaming».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0