Football Talk

Πρόεδρος Τραμπζονσπόρ για Μασούρα: «Κάναμε πρόταση αλλά ο Ολυμπιακός ζητάει οκτώ εκατ. ευρώ»

Πρόεδρος Τραμπζονσπόρ για Μασούρα: «Κάναμε πρόταση αλλά ο Ολυμπιακός ζητάει οκτώ εκατ. ευρώ»

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου καθώς παραδέχθηκε την κρούση προς τον Γιώργο Μασούρα αλλά και την απάντηση του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Είναι γνωστό πως ο Γιώργος Μασούρας αρέσει πολύ στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας. Ο Έλληνας εξτρέμ, τόσο το περασμένο καλοκαίρι, όσο και τον Γενάρη, είχε προτάσεις από τουρκικές ομάδες, όπως η Τραμπζονσπόρ.

Η ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη φαίνεται πως έχει μπει δυναμικά και πάλι στο προσκήνιο, κάτι που παραδέχθηκε ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου, Αχμέτ Αγκάογλου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στα τουρκικά ΜΜΕ, αναφέρθηκε στην πρόταση προς τον Ολυμπιακό για τον Γιώργο Μασούρα αλλά και την απάντηση της ελληνικής ομάδας.

Αναλυτικά είπε: «Προφανώς και θέλουμε να πάρουμε τον Μασούρα από τον Ολυμπιακό. Έχουμε ήδη κάνει την πρότασή μας, αλλά ο Ολυμπιακός ζητά 8.000.000 ευρώ και αυτό είναι μεγάλο ποσό για εμάς. Δεν θα διακόψουμε όμως τις επαφές μας. Θα συνεχίσουμε τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις».

Εδώ να τονίσουμε πως πληροφορίες του BN Sports από την Τουρκία κάνουν λόγο πως το ποσό της Τραμπζονσπόρ αγγίζει τα πέντε εκατ. ευρώ, κάτι που ο Ολυμπιακός απορρίπτει σε πρώτη φάση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0