Football Talk

Παναθηναϊκός: Παίρνει το… πράσινο φως η Λεωφόρος, εν όψει των προκριματικών!

Παναθηναϊκός: Παίρνει το… πράσινο φως η Λεωφόρος, εν όψει των προκριματικών!

H UEFA «τσέκαρε»τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έκανε μερικές παρατηρήσεις και… δίνει το «ΟΚ» για το γήπεδο του Παναθηναϊκού εν όψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων!

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται και πάλι στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Ως εκ τούτου, η επιθεώρηση της UEFA πρέπει να ελέγξει και να επιθεωρήσει όλα τα γήπεδα όπου πρόκειται να διαδραματιστούν οι αγώνες της εκάστοτε λίγκας.

Το πρωί της Τετάρτης (25/5) κλιμάκιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επισκέφτηκε το Απόστολος Νικολαΐδης, επί τούτου. Από την μεριά της ομοσπονδίας ζητήθηκαν μερικές βελτιώσεις στο γήπεδο, όπως για παράδειγμα η ενίσχυση του φωτισμού του αγωνιστικού χώρου. Αλλαγές οι οποίες είναι εφικτές και θα γίνουν άμεσα.

Να σημειωθεί βέβαια πως η UEFA δεν είναι ο μοναδικός έλεγχος που διενέργησε και στην συνέχεια του καλοκαιριού θα επαναληφθούν ανάλογα «τσεκ». Όλα όμως είναι υπό έλεγχο και η Λεωφόρος παίρνει το… πράσινο φως εν όψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων της ομάδας τόσο για τα προκριματικά παιχνίδια, όσο για τα play off και τους ομίλους!

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός τελευταίο εντός έδρας αγώνα σε ευρωπαϊκό θεσμό, είναι πίσω στον Αύγουστο του 2017, όπου αγωνίστηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, από την οποία γνώρισε τον αποκλεισμό από το Europa League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0