Football Talk

Φούλαμ: Ντύνει στα «λευκά» τον Μαζουακού ο Σίλβα!

Φούλαμ: Ντύνει στα «λευκά» τον Μαζουακού ο Σίλβα!

Έτοιμοι να συνυπάρξουν ξανά στην ίδια ποδοσφαιρική στέγη είναι ο Άρθρου Μαζουάκου με τον Μάρκο Σίλβα, καθώς ο δεύτερος έχει εισηγηθεί τη μεταγραφή του πρώτου.

Η άνοδος της Φούλαμ και η επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια της Αγγλίας έχει την υπογραφή του Μάρκο Σίλβα. Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού έκανε εξαιρετική δουλειά στον πάγκο των Λονδρέζων και τους επανάφερε στη Premier League με στόχο να τους καθιερώσει εκεί.

Μετά την αποχώρηση του Φάμπιο Καρβάλιο για τη Λίβερπουλ, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά και τα πρώτα ονόματα της λίστας του έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ένας από τους ποδοσφαιριστές που θέλει να αποκτήσει, είναι ο Άρθουρ Μαζουάκου. Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός έχει συνεργαστεί ξανά με τον Μάρκο Σίλβα στην κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό το 2015/16.

Μάλιστα, εκείνο το καλοκαίρι ο Γάλλος αμυντικός πήρε και τη μεταγραφή στη Γουέστ Χαμ έναντι οκτώ εκατ. ευρώ ενώ είχε συνολικά 32 συμμετοχές με ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Ο ίδιος, αναμένεται να αποχωρήσει από τα «σφυριά» και ο Σίλβα θα ήθελε να τον ντύσει στα χρώματα της Φούλαμ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0