Football Talk

«Ιβάν ο τρομερός» υπογράφει την αναγέννηση του Παναθηναϊκού!

«Ιβάν ο τρομερός» υπογράφει την αναγέννηση του Παναθηναϊκού!

Φαρδιά-πλατιά έβαλε την υπογραφή του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην επιτυχία του Παναθηναϊκού, που… πορώνει τους παίκτες και τους δίνει λόγο να χαμογελούν και πάλι, ενώ παράλληλα φέρνει στην επιφάνεια τον καλύτερο τους εαυτό.

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Το πρόσωπο της χρονιάς είναι αναμφίβολα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Στο πρόσωπο του Σέρβου τεχνικού ο Παναθηναϊκός βρήκε αυτό που χρειαζόταν. Η ομάδα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αλλά παράλληλα είναι προσγειωμένη στο έδαφος. Ναι είναι δύο διφορούμενα πράγματα, αλλά τη συνταγή γνωρίζει ΜΟΝΟ ο Ιβάν.

Δεν χάιδεψε τα αυτιά κανενός. Έκανε αυτοκριτική και έδωσε στους παίκτες να καταλάβουν που ακριβώς βρίσκονται. Ο σύλλογος πέρασε μια μαύρη περίοδο για πολλά χρόνια αλλά πλέον είναι εδώ και κάνει «ηχηρό κρότο» ανάμεσα στους μεγαλοκαρχαρίες.
5606232_1.jpg

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ «κατέβηκε» με τον αέρα του φαβορί. Με την νίκη στην Τούμπα, ο Γιοβάνοβιτς πέταξε… τυράκι στο Λουτσέσκου και αυτός «τσίμπησε». Αυτό ακριβώς ήθελε να κάνει κιόλας. Να δώσει τον τίτλο του φαβορί στον αντίπαλο και να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Με τεράστιο σεβασμό ως προς τον αντίπαλο, δεν μείωσε ποτέ κανέναν και μίλησε μόνο αγωνιστικά σε όλες του τις δηλώσεις.

Χατζηγιοβάνης: Τα δάκρυα στο «παιδομάζωμα» του 2019 και το πλατύ χαμόγελο στο φινάλε του στον Παναθηναϊκό!

Σε αντίθεση με το κλίμα που προσπαθούν να δημιουργήσουν στην αντίπερα όχθη του ΠΑΟΚ. Πως δεν υπήρχε διαφάνεια σχετικά με τη διαιτησία. Η πορεία της μπάλας και τα ράμματα του Γκατσίνοβιτς, μιλούν από μόνα τους προφανώς. Όταν στην Τούμπα, παρέβλεπαν το αντικανονικό μαρκάρισμα στον Αϊτόρ, τότε κανείς δεν στάθηκε στη διαιτησία και όλα συνεχίστηκαν σε αγωνιστικά πλαίσια.

Ας μην ασχοληθούμε άλλο με αυτά και να αναφερθούμε στην φετινή, άκρως, επιτυχημένη σεζόν. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τους στόχους που είχε η ομάδα, έτσι (;). Γιατί αν το δούμε από τις απαιτήσεις που έχει η ομάδα, είναι… ένα βότσαλο στον ωκεανό.
5606177_1.jpg

Ο στόχος της Ευρώπης επετεύχθη και πλέον το «τριφύλλι», μετά την κατάκτηση και του Κυπέλλου θα βρεθεί απευθείας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Δηλαδή προσπέρασε ένα γύρο και αντί οι υποχρεώσεις του να αρχίσουν 21 Ιουλίου, ξεκινούν στις 4 Αυγούστου. Γεγονός που δίνει περιθώριο για περισσότερη ξεκούραση στους παίκτες.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο BN Sports: «Ήταν η αρχή για ένα μεγαλύτερο αύριο» 

Η επιστροφή στους τίτλους, ήταν ένα ακόμη επίτευγμα του Γιοβάνοβιτς, το οποίο προέκυψε από συνέπεια, δουλειά και θέληση. Οι στόχοι επιτεύχθηκαν και η ομάδα σφύζει από υγεία.

Δεν λησμονούμε όμως τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου μετά τον τελικό Κυπέλλου και την κατάκτηση του τίτλου, όπου προκαλούν… ταραχή στον κόσμο του Παναθηναϊκού και τρέφουν τις αμφιβολίες τους. Ας ελπίσουμε να μην σημαίνει τίποτα η… αδιαφορία του για την κατάκτηση και ο «φόβος» του να δώσει υποσχέσεις.

Ο Ιβάν έκανε το καθήκον του και έβαλε την υπογραφή του για την επόμενη ημέρα. Υπέγραψε την ανανέωση του και όπως μεταφέρεται από την ομάδα οι επιθυμίες του, θα γίνουν πραγματικότητα.

Περιμένουμε για την επιβεβαίωση. Ο οργανισμός το έχει ανάγκη και έχει θέσει ήδη τις βάσεις για το... αύριο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0