Football Talk

Εμπαπέ: «Ευχαριστώ τη Ρεάλ που προσπάθησε να με κάνει χαρούμενο, αλλά η απόφαση που πήρα ήταν η καλύτερη» (video)

Εμπαπέ: «Ευχαριστώ τη Ρεάλ που προσπάθησε να με κάνει χαρούμενο, αλλά η απόφαση που πήρα ήταν η καλύτερη» (video)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Νασέρ Αλ Κελαΐφι μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου της Παρί Σεν Ζερμέν για τη μεταγραφή του Γάλλου άσσου στη Ρεάλ Μαδρίτης που δεν πραγματοποιήθηκε, με τους δυο να συμφωνούν πως η παραμονή του στη Γαλλία ήταν η καλύτερη απόφαση.

Σε συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαΐφι, προχώρησε ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σταρ ανέλυσε την όλη περιπέτεια με την… σχεδόν μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το να μείνει στον γαλλικό σύλλογο (μέχρι το 2025) ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη μεταγραφή που δεν έγινε:

«Τρέφω σεβασμό για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Έκαναν τα πάντα για μένα και προσπάθησαν να με κάνουν πολύ χαρούμενη, γι' αυτό έπρεπε να του τηλεφωνήσω προσωπικά, έχουμε στενή σχέση. Πήρα την απόφασή μου την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν το είπα στους συμπαίκτες μου. Η ομάδα δεν ήθελε, γιατί ήθελε να το κάνουμε έκπληξη, αν και τελικά η πληροφορία μαθεύτηκε.

Απλώς αποφάσισα για τον εαυτό μου και πιστεύω πως πήρα την καλύτερη απόφαση. Πιστεύω ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα να φύγω από τη χώρα στην οποία μεγάλωσα και κατάγομαι».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να πάει στη Ρεάλ μετά τη λήξη του συμβολαίου του:

«Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον και που θα είμαι σε τρία χρόνια!»

Ένα μήνυμα που θα έστελνε στους φίλους της Ρεάλ:

«Θέλω να πω ευχαριστώ, καθώς με αποδέχθηκαν ως έναν από αυτούς. Καταλαβαίνω την απογοήτευσή τους και ελπίζω να καταλάβουν ότι αποφάσισα να μείνω στη χώρα μου».

Από την πλευρά του ο Νασέρ Αλ Κελαΐφι δήλωσε για την παραμονή του Εμπαπέ:

«Τα χρήματα δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τον Κιλιάν. Υπάρχει ένας άλλος σύλλογος στην Ισπανία που μπορεί να πληρώσει πολύ περισσότερα από εμάς... Το αθλητικό έργο ήταν το πιο σημαντικό σημείο για τον Εμπαπέ».

Για την καταγγελία της La Liga:

«Ίσως ο Τέμπας ανησυχεί ότι η Ligue 1 γίνεται πιο δυνατή από τη La Liga… Η La Liga δεν είναι η ίδια όπως πριν από 3 ή 4 χρόνια. Έχουμε τον Εμπαπέ, μένει μαζί μας και δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0