Football Talk

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τον Φάμπιο Καρβάλιο

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τον Φάμπιο Καρβάλιο
Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως ο Φάμπιο Καρβάλιο θα ενταχθεί στον σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι.
Η μετακίνηση του στη Λίβερπουλ ήταν δεδομένη, αλλά πλέον έγινε και επίσημη. Οι «Reds» ανακοίνωσαν πως ο Φάμπιο Καρβάλιο της Φούλαμ θα ενταχθεί στον σύλλογο από την 1η Ιουλίου. 

Υπενθυμίζεται πως η Λίβερπουλ θα καταβάλει 6 εκατ. ευρώ στην πρώην ομάδα του 19χρονου Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, με τα μπόνους να μπορούν να ανεβάσουν το ποσό κατά τρία εκατομμύρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

«Η Λίβερπουλ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Φάμπιο Καρβάλιο θα ενταχθεί στον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός θα ολοκληρώσει επίσημα τη μετάβαση στους 'Reds' την 1η Ιουλίου.

Ο Καρβάλιο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της Φούλαμ πίσω στην Premier League το 2021-22, σημειώνοντας 10 γκολ και δίνοντας οκτώ ασίστ σε 36 αγώνες, καθώς η ομάδα του Μάρκο Σίλβα κέρδισε τον τίτλο της Championship.

Είχε εμφανιστεί στην κορυφαία κατηγορία σε τέσσερις περιπτώσεις την προηγούμενη σεζόν, σημειώνοντας το πρώτο του ξεκίνημα στην Premier League με ένα γκολ εκτός έδρας στη Σαουθάμπτον τον Μάιο του 2021.

Ένα συναρπαστικό ταλέντο που γεννήθηκε στην περιοχή της Λισαβόνας της Πορτογαλίας, ο Carvalho έκανε το ντεμπούτο του για την U21 της Πορτογαλίας τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, έχοντας προηγουμένως εκπροσωπήσει την Αγγλία σε επίπεδο νέων.

Ο Καρβάλιο πέρασε από τις τάξεις της ακαδημίας στη Φούλαμ και συνέχισε με 44 συμμετοχές συνολικά για την ομάδα του Λονδίνo».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0