Football Talk

Παναθηναϊκός: Το… έκαψαν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας οι παίκτες του «τριφυλλιού»

Παναθηναϊκός: Το… έκαψαν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας οι παίκτες του «τριφυλλιού»

Με την ψυχή τους γιόρτασαν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας οι παίκτες του Παναθηναϊκού, λίγες ώρες μετά τον τελικό με τον ΠΑΟΚ, σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, δίνοντας… ρεσιτάλ.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα τρόπαια μετά από οκτώ χρόνια, νικώντας τον ΠΑΟΚ με 1-0 στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πάρτι που ακολούθησε στα αποδυτήρια δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που θα ακολουθούσε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Εκεί, έδωσαν το «παρών» και εκατοντάδες φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τραγουδούσαν συνθήματα, αλλά και τον ύμνο της ομάδας, ενώ το τρόπαιο έγινε αντικείμενο του... πόθου για όλους, που ήθελαν να βγάλουν μία φωτογραφία, κρατώντας το.

Την παράσταση φυσικά, έκλεψε ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο, αποδεχόμενος την... πρόκληση του Κωνσταντίνου Αργυρού και τραγούδησε σε εξαιρετικά ελληνικά το τραγούδι «Τι να το κάνω», ξεσηκώνοντας το μαγαζί.

Στη συνέχεια, ήρθε η σειρά του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έκανε σαν... μικρό παιδί και τραγούδησε με πάθος το «Bella Ciao».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0