Football Talk

ΑΕΚ: «Ψήνεται» ο Πινέδα, λόγω Αλμέιδα (video)

ΑΕΚ: «Ψήνεται» ο Πινέδα, λόγω Αλμέιδα (video)

Ο Μεξικανός χαφ της Θέλτα είναι ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ – Ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης και το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη.

Η ΑΕΚ δουλεύει μεταγραφικές υποθέσεις, ενόψει καλοκαιριού, που έχει εγκρίνει ο Ματίας Αλμέιδα. Μία περίπτωση που προσπαθεί να προχωρήσει η Ένωση είναι αυτή του Ορμπελίν Πινέδα της Θέλτα, με τον Μεξικανό χαφ να είναι ένας από τους παίκτες που θα ήθελε διακαώς ο Αλμέιδα να φέρει μαζί του στην ΑΕΚ.

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως ο Πινέδα είναι πρόθυμος να ακολουθήσει τον Αλμέιδα στη Φιλαδέλφεια, αρκεί φυσικά να πει το «ναι» η Θέλτα στον δανεισμό του.

Η ομάδα του Βίγκο απέκτησε τον Πινέδα από την Κρουζ Αζούλ τον Γενάρη και υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο έως το 2027.

Από τη μία η επιθυμία του Πινέδα να αγωνίζεται. Από την άλλη η θέλησή του να συνεργαστεί με τον Αλμέιδα στην ΑΕΚ, επιτρέπουν στην Ένωση να έχει καλές πιθανότητες να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Το θέμα είναι τι σκοπεύει να κάνει η Θέλτα με τον 26χρονο Μεξικανό χαφ ενόψει της νέας σεζόν. Αν αποφασίσει να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες, τότε η ΑΕΚ θα πρέπει να στραφεί σε άλλη λύση. Αν όμως αποφασίσει να τον δώσει δανεικό, τότε είναι πιθανό να γίνει πράξη αυτή η μεταγραφή, από τη στιγμή που είναι θετικός ο παίκτης.



Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0