Football Talk

Κουρμπέλης: «Ο πιο σημαντικός τελικός που θα δώσουμε»

Κουρμπέλης: «Ο πιο σημαντικός τελικός που θα δώσουμε»

Τη σημαντικότητα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας υπογράμμισε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Διψασμένοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης στη συνέντευξη Τύπου της ομάδας, ενώ υπογράμμισε το πόσο σημαντικός θα είναι ο συγκεκριμένος τελικός.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πόσο σημαντικός είναι ο τελικός αυτός:

«Είναι ο πιο σημαντικός τελικός που θα δώσουμε, και θα δώσω. Όλα τα παιδιά εκπροσωπούμε πολλές χιλιάδες κόσμου και θέλουμε να τους κάνουμε υπερήφανους. Η ομάδα έχει χρόνια να βρεθεί σε έναν τελικό Κυπέλλου, οκτώ χρόνια είναι πάρα πολλά για τον Παναθηναϊκό. Και ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί».

Για τη δίψα που υπάρχει στην ομάδα για τη κατάκτηση του τροπαίου:

«Σε τέτοιες στιγμές δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Όλοι έχουμε καταλάβει τι σημαίνει… Το θέλουμε πάρα πολύ αυτό το τρόπαιο, γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν τόσο καλά για την ομάδα. Πλέον, αυτή τη χρονιά έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου, εξασφαλίσαμε την συμμετοχή μας σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση και πλέον μας έχει μείνει ο τελευταίος μας στόχος, χρονικά, έναν στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν όμως, και πιστέψτε με όλοι το θέλουμε σαν τρελοί αυτό το τρόπαιο».

Για τις σκέψεις και συναισθήματα πριν το παιχνίδι αυτό..

«Ωραίο συναίσθημα να παλεύεις σε κάθε ματς για κάθε στόχο. Όλα τα ματς φέτος παλεύαμε να βγούμε στην Ευρώπη. Έτσι και τώρα, έχουμε φτάσει στον τελικό και δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας από το τρόπαιο…».

Για το εάν η κατάκτηση του Κυπέλλου θα είναι το επιστέγασμα μιας καλής και επιτυχημένης χρονιάς:

«Μετά την χρονιά αυτή και τα βήματα προόδου που κάναμε θα ήταν πολύ ωραίο να το τελειώσουμε με τον τρόπο αυτό. Αρμόζει αυτό στην ομάδα με βάση την απόδοση της ομάδας, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν αλλά δεν παύει να έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με έναν δύσκολο αντίπαλο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0