Football Talk

Μπακασέτας: «Στην Τράμπζονσπορ έχω όλα όσα θέλω» (video)

Μπακασέτας: «Στην Τράμπζονσπορ έχω όλα όσα θέλω» (video)
Ο Τάσος Μπακασέτας παραχώρησε δηλώσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Τράμπζονσπορ και αναφέρθηκε τόσο στο μέλλον του, όσο και στις σχέσεις Ελλήνων και Τούρκων.
Η λατρεία των φίλων της Τράμπζονσπορ για τον Τάσο Μπακασέτα είναι γνωστή και μετά την κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος έγινε ακόμα μεγαλύτερη.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην «A Spor» μίλησε για τις φήμες περί προτάσεων, αλλά και τις σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους.

«Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς βγαίνουν τέτοια νέα. Αυτά είναι ψέματα. Γιατί αν έρθει μια προσφορά, ο σύλλογος θα είναι ο πρώτος που το γνωρίζει. Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια σε έναν σύλλογο που μου δίνει όλα όσα θέλω. Αν μου έρθει πρόταση, ο σύλλογος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει. Θα ήθελα να κάνω τέτοια βήματα, αλλά επαναλαμβάνω πως ο σύλλογος θα αποφασίσει» ενώ συμπλήρωσε.

«Στην Ελλάδα κάνουν ερωτήσεις για τη ζωή στην Τουρκία. Υπάρχει μια ιστορία μεταξύ των δύο εθνών, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Το ποδόσφαιρο ενώνει. Είμαστε άνθρωποι που ζούμε στην Τουρκία, προερχόμενοι από την Ελλάδα. Όλοι μας φέρονται καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0