Football Talk

ΑΕΚ: Θέλει Πινέδα και Χουάνγκ ο Αλμέιδα (video)

ΑΕΚ: Θέλει Πινέδα και Χουάνγκ ο Αλμέιδα (video)

Ο Ορμπελίν Πινέδα της Θέλτα και ο Ιν Μπεόμ Χουάνκ της Ρουμπίν Καζάν είναι στη λίστα παικτών που έχει προτείνει στη διοίκηση ο Αλμέιδα – Έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές.

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΕΚ πριν καν τελειώσει η σεζόν έχει ξεκινήσει να «τρέχει» κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις εν όψει καλοκαιριού, πάντα φυσικά σε συνεργασία με τον Ματίας Αλμέιδα. Μεταξύ των παικτών που έχει ζητήσει ο Αργεντινός τεχνικός να γίνει προσπάθεια απόκτησής τους, είναι ο Ορμπελίν Πινέδα και ο Ιν Μπέομ Χουάνκ, με την ΑΕΚ να έχει ήδη ξεκινήσει προσπάθειά απόκτησής τους.

Ο Πινέδα είναι 26 ετών και έχει συνεργαστεί με τον Ματίας Αλμέιδα στην Τσίβας. Ανήκει στη Θέλτα η οποία τον Γενάρη έδωσε 9 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει (άνηκε στην Κρουζ Αζούλ). Ωστόσο ο Πινέδα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί. Έχει παίξει μόλις σε 6 αγώνες, έχοντας 73 λεπτά συμμετοχής και ψάχνεται να αποχωρήσει από το Βίγκο, βλέποντας θετική προοπτική να συνεργαστεί εκ νέου με τον Αλμέιδα. Ο Μεξικανός χαφ παίζει ως κεντρικός μέσος, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Σχετικά με τον Νοτιοκορεάτη, Χουάνγκ, ο Αλμέιδα τον ξέρει και τον έχει ξεχωρίσει από το MLS. Τότε ο 25χρονος χαφ έπαιζε στην ομάδα του Βανκούβερ και από εκεί στη συνέχεια πήγε στη Ρουμπίν Καζάν, η οποία τον αγόρασε έναντι 2,5 εκατ. ευρώ. Φέτος έπαιξε στη Ρωσία και έκλεισε τη σεζόν στη Σεούλ ως δανεικός, έχοντας συνολικά 22 συμμετοχές και 2 γκολ και 3 ασίστ.

Και οι δυο αυτές περιπτώσεις είναι ιδιαίτερες καθώς ο Χουάνκ έχει συμβόλαιο με τη Ρουμπίν έως το 2023, ενώ ο Πινέδα έως το 2027. Προσπάθειες πάντως να αποκτηθούν γίνονται. Αν δεν προχωρήσουν υπάρχουν εναλλακτικές που έχει εγκρίνει ο Αλμέιδα.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0