Football Talk

ΑΕΚ: Η επόμενη ημέρα, το κλίμα και τα δυο σενάρια μετά το θέμα με τον Άρη

ΑΕΚ: Η επόμενη ημέρα, το κλίμα και τα δυο σενάρια μετά το θέμα με τον Άρη

Μία ακόμη θλιβερή αγωνιστική σεζόν για την ΑΕΚ έλαβε τέλος και παραμένει η αγωνία για το πώς θα πορευτεί στην επόμενη.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν για την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με θλιβερό γι’ αυτήν τρόπο. Το ματς με τον Ολυμπιακό πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με τον λιγοστό κόσμο που άντεξε και πήγε χθες στο γήπεδο να εκφράζει με συνθήματα τη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση στην ομάδα.

Το κλίμα σαφώς και είναι πάρα πολύ βαρύ στην ομάδα. Κατήφεια, στεναχώρια, προβληματισμός και αναγνώριση για τις τεράστιες ευθύνες που υπάρχουν απ’ όλους, μετά την ολοκλήρωση ακόμη μίας τραγικής σεζόν. Οι εξελίξεις εξακολουθούν να αναμένονται, όσον αφορά τις προσθαφαιρέσεις στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει συνεχώς επαφές με τα στελέχη της ΠΑΕ, όμως τις τελικές του αποφάσεις προς το παρόν δεν τις έχει ανακοινώσει σε κανέναν. Προφανώς και ο ίδιος δουλεύει για να προετοιμάσει την επόμενη ημέρα, ώστε και αλλαγές σε πρόσωπα να υπάρξουν, να έχουν βρεθεί οι αντικαταστάτες του και να μη μείνει η ΠΑΕ ούτε… ώρα ακέφαλη σε κάποιο πόστο.

Την ίδια ώρα που όλοι είναι σε φάση αναμονής, οι παίκτες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους. Προπόνηση σήμερα στα Σπάτα δεν είχαμε. Πότε θα έχουμε; Καλό το ερώτημα, ειδικά από τη στιγμή που προέκυψε θέμα με την ευρωπαϊκή αδειοδότηση του Άρη και όλα μπορούν να ανατραπούν!

Η διοίκηση μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα είχαν βάλει κάτω τα πάντα πριν μερικές εβδομάδες και είχαν βγάλει δύο σενάρια σχετικά με την προετοιμασία: Το πρώτο σενάριο, με την ΑΕΚ να παίζει στην Ευρώπη, αυτό που είχε συμφωνηθεί είναι η πρώτη προπόνηση να γίνει στις 15 Ιουνίου και κατόπιν η ομάδα να αναχωρούσε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, που θα γίνει όπως φαίνεται και φέτος στην Ολλανδία.

Το δεύτερο σενάριο, με το οποίο πλέον η ΑΕΚ πορεύεται, έχει να κάνει με την ομάδα εκτός Ευρώπης. Βάση αυτού  η πρώτη προπόνηση θα γίνει μεταξύ 25 και 30 Ιουνίου και μέσα στον Ιούλιο η ομάδα θα βρεθεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, όλοι πορεύονται με το σενάριο που θέλει την ΑΕΚ εκτός Ευρώπης. Εφόσον, ο Άρης συνεχίσει να έχει θέμα και δεν αποκτήσει δικαίωμα ευρωπαϊκής συμμετοχής, αυτόματα τη θέση του θα πάρει η ΑΕΚ. Έτσι οι παίκτες της Ένωσης θα κληθούν να βρεθούν στα Σπάτα στις 15 Ιουνίου. Όλα είναι ανοιχτά και σε αυτό το κομμάτι μετά τα γεγονότα που προέκυψαν στον Άρη. Το συγκεκριμένα θέμα πάντως θα πάρει όπως φαίνεται καιρό να ξεκαθαρίσει.

Αυτό που όλοι περιμένουν στην ΑΕΚ είναι οι εξελίξεις σχετικά με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και τη στελέχωση της ΠΑΕ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0