Football Talk

«Η ΑΕΚ θα καταθέσει πρόταση για να φέρει τον Τσιτσαρίτο στον Αλμέιδα»!

«Η ΑΕΚ θα καταθέσει πρόταση για να φέρει τον Τσιτσαρίτο στον Αλμέιδα»!

Δημοσίευμα από το Μεξικό εμπλέκει την ΑΕΚ με την απόκτηση του Χαβιέρ Ερνάντες Τσιτσαρίτο.

Νέο δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέρει ότι η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση για να αποκτήσει τον Χαβιέρ Τσιτσαρίτο Ερνάντες από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Ο λόγος για έναν ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προφανώς θα μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο την «Ένωση», αλλά μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του!

Παρόλα αυτά, το δημοσίευμα επισημαίνει πως είναι μία ελκυστική περίπτωση για τον ίδιο.

«Αυτές οι εβδομάδες αναμένεται να είναι οι τελευταίες του Τσιτσαρίτο στο MLS, από τη στιγμή που ένας προπονητής που τον γνωρίζει πολύ καλά επιδιώκει την επιστροφή του στην Ευρώπη. Ο λόγος για τον Ματίας Αλμέιδα που υπέγραψε πριν από λίγες εβδομάδες στην ΑΕΚ και ζήτησε τον Χαβιέρ Ερνάντες ως μία από τις πρώτες μεταγραφές.

Τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα αλλά Αργεντινός προπονητής θέλει να έχει τον Τσιτσαρίτο και θα γίνει πρόταση στους Λος Άντζελες Γκάλαξι τις επόμενες ημέρες. Ο Μεξικανός φορ μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και ένα πρωτάθλημα παθιασμένο όπως το ελληνικό, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος για να δούμε τις θα γίνει», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0