Football Talk

Ντέμης Νικολαΐδης: «Και ο Μουρίνιο να έρθει στην ΑΕΚ τώρα, θα αποτύχει» (video)

Ντέμης Νικολαΐδης: «Και ο Μουρίνιο να έρθει στην ΑΕΚ τώρα, θα αποτύχει» (video)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τα τελευταία γεγονότα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ.

Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων θα παραμείνει η ΑΕΚ την επόμενη χρονιά, έπειτα από την ήττα της ομάδας από τον Άρη. Ο Ντέμης Νικολαΐδης, στην εκπομπή του Monday FC, σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στην «Ένωση», τα λάθη της ομάδας, αλλά και τον Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα έλεγα για loser ΑΕΚ, για μία ομάδα που δεν μπορεί να κρατήσει αποτέλεσμα... Ναι, αλλά αυτό έχει να κάνει με πάρα πολλά ματς φέτος και με μία νοοτροπία που χτίζεται από τα αποτελέσματα που δεν παίρνεις. Στο ματς με τον Άρη μπορούμε να μιλήσουμε και μόνο ποδοσφαιρικά. Λέμε όλη την χρονιά ότι η ΑΕΚ έχει θέμα στις σέντρες. Το κλασικό μετά, τα ατομικά λάθη. Ποδοσφαιρικά εξηγείται αυτό που είδαμε. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη νοοτροπία. Όλον τον χρόνο δεν μπορεί να διώξει η ΑΕΚ στις σέντρες. Πλήρωσε και τώρα αυτή την αδυναμία.

Θα του κάνει καλό του Αλμέιδα η απουσία από την Ευρώπη. Στην ΑΕΚ δεν κάνει καλό, στον Αλμέιδα όμως ναι. Θα έχει χρόνο να φτιάξει μία ομάδα. Αλλιώς θα έπρεπε να κριθεί κατευθείαν, από τα προκριματικά. Θα έχει πάρα πολύ χρόνο. Για την ΑΕΚ είναι πάρα πολύ κακό να τερματίζει πέμπτη. Το θέμα της δεν είναι ένα ματς. Δεν είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Οι ομάδες για να δουλευτούν, να έχουν ένα σύστημα, δεν γίνεται να αλλάζουν συνέχεια προπονητές.

Όταν δεν μπορείς να διαχειριστείς τις κρίσεις, όταν φορτώνεις όλα τα προβλήματα στους ποδοσφαιριστές, όταν περιμένει κόσμος στο αεροδρόμιο και δεν υπάρχει ούτε ένα στέλεχος κοντά στους παίκτες. Τι σεβασμό μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σε έναν άνθρωπο που είναι εκεί; Δεν λέω ότι δεν έχουν ευθύνες οι παίκτες, αλλά μία ομάδα πρέπει να τους προστατεύει. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία, ο τρόπος που δουλεύει η ΑΕΚ.

Για την κατάσταση δεν έχει σημασία ο προπονητής. Όποιος και αν έρθει στην ΑΕΚ θα αποτύχει. Και ο Μουρίνιο να έρθει, με αυτό το περιβάλλον που υπάρχει τώρα, θα αποτύχει στην ΑΕΚ.

Δεν έχουν ξεπεράσει τα όρια οι οπαδοί, ο καθένας έχει τη γνώμη του. Σε κάποια από αυτά που λένε συμφωνώ κι εγώ. Δεν είχαμε βία ή επεισόδια, δεν μπορώ να πω κάτι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0