Football Talk

Καρυπίδης: «Η πιο συγκλονιστική μέρα μου στον Άρη – Ευχαριστώ τον Άκη Μάντζιο»

Καρυπίδης: «Η πιο συγκλονιστική μέρα μου στον Άρη – Ευχαριστώ τον Άκη Μάντζιο»

Ο μεγαλομέτοχος του Άρη, με ανάρτησή του στα social media, μοιράστηκε τα συναισθήματά του για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου και την πορεία της ομάδας.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης, πρόεδρος του Άρη, με σχετική του ανάρτηση στα προσωπικά σου social media, εξέφρασε τις «συγκλονιστικές στιγμές» που βίωσε στο Κλεάνθης Βικελίδης το βράδυ του Σαββάτου (15/5). Παρόλα αυτά δεν ξέχασε να αναφερθεί στον πρώην προπονητή των «κίτρινων», Άκη Μάντζιο, τον οποίο και ευχαρίστησε προσωπικά.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Καρυπίδης:

«Τα χαμόγελα των παιδιών χθες, τα δάκρυα χαράς μικρών και μεγάλων, ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή που βίωσα από την ημέρα που βρίσκομαι στον ΑΡΗ. Οι χθεσινές στιγμές, οι χθεσινές εικόνες, μου δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσω μαζί σας την προσπάθεια που κάνουμε να οδηγήσουμε τον ΑΡΗ εκεί που ονειρευόμαστε. Και θα γίνει αυτό. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες μέρες.

Αυτή τη στιγμή νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ τον προπονητή μας και τους παίκτες μας για την έξοδο μας στην Ευρώπη για 4η σερί χρονιά . Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Άκη Μάντζιο γιατί δικαιούται ένα σημερινό μερίδιο της επιτυχίας. Άφησα τους φιλάθλους μας για το τέλος. Χωρίς τη δική τους βοήθεια το 0-2 δεν θα γινόταν ποτέ 3-2. Όταν το Βικελίδης είναι όπως χθες, μπορούμε να κάνουμε θαύματα . Σας ευχαριστώ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0