Football Talk

Αραούχο: «Φταίμε όλοι και πρώτος εγώ»

Αραούχο: «Φταίμε όλοι και πρώτος εγώ»

Ο Σέρχιο Αραούχο ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ΑΕΚ για την παρουσία της ομάδας την φετινή σεζόν.

Την ευθύνη πάνω του πήρε ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά μέσα έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ για την φετινή σεζόν, τονίζοντας πως φταίνε όλοι στην ομάδα.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε και τον κόσμο του Άρη για τη στάση του απέναντι στον ίδιο, αλλά και για τη βράβευσή του.

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Γεια σας αγαπητοί οπαδοί της ΑΕΚ. Ήθελα να ζητήσω ξανά συγγνώμη που δεν σταθήκαμε στο ύψος της κατάστασης όλη τη χρονιά, ξέρω ότι θα είστε πολύ θυμωμένοι, αν δεν ήσασταν τότε δεν θα ήσασταν και οπαδοί της ομάδας, και δεν φταίνε μόνο ένας ή δύο παίκτες για την κατάσταση, φταίνε όλοι και εγώ πρώτος. Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και του χρόνου θα προσπαθήσουμε ξανά μαζί σας. Eυχαριστώ πολύ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε κάθε στιγμή και δεν μας εγκαταλείπετε ποτέ. Χίλια συγγνώμη για αυτή την κατάσταση…

Ευχαριστώ τον κόσμο και τους οπαδούς του Άρη για το βραβείο που μου έδωσαν για το γκολ για τον Άλκη, για το καλωσόρισμα και για την αγάπη που μου έδειξαν όλο αυτό το διάστημα και στο χθεσινό παιχνίδι, τον σεβασμό μου απέναντί ​​μου, ελπίζω αυτά τα πράγματα να μας ενώσουν τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους και ας είμαστε απλώς αντίπαλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μια μεγάλη αγκαλιά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0