Football Talk

Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για τη φιέστα!

Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για τη φιέστα!

33 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε ο Πέδρο Μαρτίνς στην αποστολή για το σαββατιάτικο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ όπου θα εορταστεί η κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού

Γράφει ο Δημήτρης Σπιλιόπουλος

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει κατακτηθεί και μαθηματικά εδώ και αρκετές μέρες, ωστόσο το ματς του Σαββάτου θα είναι ξεχωριστό για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του. Αυτό γιατί μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει η φιέστα όπου άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν και να πανηγυρίσουν την επιτυχία τους. Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά, την τρίτη συνεχόμενη με ελάχιστη ξεκούραση, με πολλές αντιξοότητες λόγω covid και Κόπα Άφρικα οι “ερυθρόλευκοι” πήραν πανεύκολα το πρωτάθλημα  με μεγάλη διαφορά από τους διώκτες τους. Το 47ο στην ιστορία του συλλόγου, τρίτο συνεχόμενο και δέκατο επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η φιέστα αναμένεται να έχει αρκετές εκπλήξεις για όσους βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οι οποίοι εκτός των άλλων θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τις 47 “κούπες” της ομάδας τους. 

Ωστόσο, παρά το εορταστικό κλίμα ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και φαίνεται πολύ πιθανό να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα παίκτες όπως ο Μασούρας, ο Μπουχαλάκης, ο Σισέ και ο Ζοάο Καρβάλιο που δεν ξεκίνησαν στο τελευταίο. Αρκετά πιθανό είναι, επίσης, το ενδεχόμενο να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Κώστας Φορτούνης που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Αντίθετα αν και βρίσκονται στην αποστολή δεν είναι σε θέση ακόμα να βοηθήσουν οι Μανωλάς και Μπα. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή 33 παίκτες οι οποίοι είναι οι εξής:

Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Φορτούνης, Ονιεκούρου, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Σουρλής, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0