Football Talk

Λουτσέσκου: «Στο τέλος θα είναι μια από τις τέσσερις καλύτερες σεζόν του ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου: «Στο τέλος θα είναι μια από τις τέσσερις καλύτερες σεζόν του ΠΑΟΚ»
Μετά την ήττα από τον Άρη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους παίκτες του ενόψει του τελικού αλλά και των τελευταίων αγωνιστικών.

Ο ΠΑΟΚ πάει από το κακό στο… χειρότερο. Μπορεί πριν λίγους μήνες να βρισκόταν στις οκτώ καλύτερες ομάδες στο Europa Conference League, όμως στα play off βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Μετά την ήττα από τον Άρη με 1-0 στην Τούμπα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους παίκτες του και αναφέρθηκε στον μεγάλο τελικό αλλά και τις τελευταίες στροφές της σεζόν.

Αναλυτικά είπε: «Μην ξεχνάτε πως πριν από λιγότερο από ένα μήνα, μετά το ματς με την Μαρσέιγ, παρότι αποκλειστήκαμε, όλο το στάδιο χειροκροτούσε και μας έδινε συγχαρητήρια.

Αυτή είναι η ζωή, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, οπότε πρέπει να παλέψετε. Πρέπει να παλέψετε. Πρέπει να παλέψετε αυτές τις 7-10 ημέρες που απομένουν. Έχουμε ακόμα να διασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση κι έχουμε και το Κύπελλο.

Είναι ένας τίτλος. Και να θυμάστε τι σας λέω. Στο τέλος θα είναι μια από τις τέσσερις καλύτερες σεζόν του ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η πραγματικότητα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0