Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα: Με πολλές απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ

ΠΑΣ Γιάννινα: Με πολλές απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ
Η νίκη επί του ΠΑΟΚ σημαδεύτηκε με προβλήματα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είδε τους Πίρσμαν, Γκαρντάβσκι και Ντομίνγκεθ να τραυματίζονται και να μπαίνουν στα πιτς.

Πολλά προβλήματα άφησε στον Ηρακλή Μεταξά και το επιτελείο του το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Μάρβιν Πίρσμαν ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με ενοχλήσεις στον προσαγωγό διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση κάτι που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα για τον ίδιο τελείωσε.

Προβλήματα όμως αντιμετωπίζουν και οι Γκαρντάβσκι και Ντομίνγκεθ. Οι δυο τους έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο με τον Γερμανοπολωνό να έχει υποστεί τράβηγμα κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Άρη την τελευταία αγωνιστική των play off.

Από την πλευρά του ο Ντομίνγκεθ έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το ματς με την ΑΕΚ την Τετάρτη (11/5) και θα γίνει προσπάθεια γι αυτό του Σαββάτου (14/5) στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Τέλος, ο Ποζνάνσκι έχει μία σύσπαση στον τετρακέφαλο κι επίσης θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι ενώ παραμένει αμφίβολη η παρουσία του και σε αυτό με το «τριφύλλι».

Αν σε αυτό προσθέσουμε και τον Κόντε ο οποίος δεν θα ρισκάρει την όποια συμμετοχή του καταλαβαίνει κανείς πως ο ΠΑΣ Γιάννινα κατεβαίνει στην Αθήνα με πολλά προβλήματα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Αθανασίου, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Στάνκο, Σιόντης, Κύρκος, Ρίζος, Λιάσος, Μπρένερ, Σνάιντερ, Λώλης, Μίνα και Περέα.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0