Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ 1-1: Έσωσε τον βαθμό για τους «αετούς» ο Πασιένσια!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ 1-1: Έσωσε τον βαθμό για τους «αετούς» ο Πασιένσια!

Η φιναλίστ του Europa League, Άιντραχτ, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Γκλάντμπαχχάρη στον «κεραυνό» του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, Γκονσάλο Πασιένσια.

Σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα οι «αετοί» βγήκαν ισόπαλοι με την Γκλάντμπαχ για την 33η αγωνιστική της Bundesliga

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι γηπεδούχοι παραταχθήκαν με πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, μιας και πριν τρεις μέρες κατάφεραν να αποκλείσουν την Γούεστ Χαμ και να πάρουν το «χρυσό» εισιτήριο στον τελικό της Σεβίλλης. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο πρώην προπονητής των «αετών», Άντι Χίουτερκαι η ομάδα του από πολύ νωρίς πήρε τα ηνία του αγώνα, ξεκλειδώνοντας την άμυνα των αντιπάλων με τρεις πάσες και τον τελικό αποδέκτη, Αλασάν Πλεά να σκοράρει για το 1-0 προ κενής εστίας. 

Παρόλα αυτά, η ομάδα της Φρανκφούρτης ανέβασε ρυθμούς με τις αλλαγές που έκανε και βρήκε το δρόμο προς την ισοφάριση στο 65’ με το απίθανο γκολ του Γκονσάλο Πασιένσια εκτός περιοχής για να διατηρήσει την ομάδα του στην 12η θέση της βαθμολογίας. 

Οι ενδεκάδες:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα (46’ Κόστιτς), Χασέμπε, Εντικά, Ντα Κόστα (83’ Λεντς), Σάντλερ, Ιλσάνκερ (65’ Σο), Μπαρκόκ (58’ Χάουγκε), Χρούστιτς, Λάμερς (58’ Καμάντα, Πασιένσια

Γκλάντμπαχ (Άντολφ Χιούτερ): Σίπελ, Μπέιερ (86’ Σκάλι), Φρίντριχ, Μπενσεμπαϊνί, Λάινερ, Νετς, Νόιχαους, Χόφμαν, Στιντλ, Πλεά (86’ Χέρμαν), Εμπολό

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0