Football Talk

Σπέτσια – Αταλάντα 1-3: Πήρε σπουδαίο «διπλό» και επέστρεψε στις θέσεις… Ευρώπης με σούπερ Μουριέλ! (video)

Σπέτσια – Αταλάντα 1-3: Πήρε σπουδαίο «διπλό» και επέστρεψε στις θέσεις… Ευρώπης με σούπερ Μουριέλ! (video)

Μπορεί η Αταλάντα του Πιέρο Γκασπερίνι να ζορίστηκε μέχρι  και το 73ο λεπτό απέναντι στην καλά οργανωμένη Σπέτσια, όμως όταν βρήκε ρυθμό, ήταν αδύνατο να μην φτάσει στο τρίποντο που τόσο επιζητούσε. Επικράτησε με 3-1, επέστρεψε στις θέσεις… Ευρώπης και έβαλε τέλος στο σερί των δύο ισοπαλιών που αισίως είχε καταγράψει!

Μπορεί η Αταλάντα να μην βρίσκεται στην καλύτερη περίοδό της αγωνιστικά, μιας και μετρούσε μόλις μία νίκη σε όλες τις διοργανώσεις από τα τέλη Μαρτίου και έπειτα, όμως όπως απέναντι στην Βενέτσια, έτσι και κόντρα στην Σπέτσια, κατάφερε να πανηγυρίσει το τρίποντο που επιθυμούσε!

Σε αμφότερες αναμετρήσεις μάλιστα, επικράτησε με το ίδιο σκορ (1-3), με το σύνολο του Γκασπερίνι να δέχεται και πάλι γκολ, να δυσκολεύεται μέχρι και το 73ο λεπτό, αλλά να αναδεικνύει την ποιότητά του στο τελευταίο 20άλεπτο της αναμέτρησης.


Αναλυτικότερα, το σκορ άνοιξε ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας, Μουριέλ, με την συμπλήρωση ενός τετάρτου, όμως ο γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από την ΑΕΚ, Ντάνιελ Βέρντε, ισοφάρισε σε 1-1 στο 30ο λεπτό μετά από απίθανο σόλο!


Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την Αταλάντα να πιέζει για να ξαναπάρει προβάδισμα, αλλά να επιδίδεται κυρίως σε μία ανούσια κατοχή της μπάλας, έως ότου ξεκινήσει η επανάληψη και παρακολουθήσουμε μία… κατηφόρα.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πολύ, σπατάλησαν σημαντικές στιγμές για να ισοφαρίσουν, με κυριότερη το σουτ του Μπογκά στο 66’, αλλά επτά λεπτά αργότερα, το πολυπόθητο γκολ επετεύχθη από τον Τζιμιστί!

Το 2-1 του 73ου λεπτού ανάγκασε την Σπέτσια του Νικολάου (βασικός και με 90άλεπτο για 6ο σερί ματς) να ανοιχτεί και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 87’. Αυτή την φορά ο Μουριέλ μετατράπηκε σε… ασίστερ και ο Πάσαλιτς βρήκε δίχτυα για 4ο σερί ματς για να διαμορφώσει το τελικό σκορ!


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0