Football Talk

Ολυμπιακός: Ολικό λίφτινγκ απέναντι στον Άρη

Ολυμπιακός: Ολικό λίφτινγκ απέναντι στον Άρη
Ευκαιρίες σε παίκτες με μηδαμινό έως ελάχιστο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς στο κυριακάτικο ματς με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.
Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε δίνει την ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμάσει αρκετά νέα πρόσωπα στα ματς που απομένουν, στο πλαίσιο της αξιολόγησης του ρόστερ για την επόμενη σεζόν. 

 

Παράλληλα, θα πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές που έχουν σηκώσει μεγάλο βάρος με τα συνεχόμενα παιχνίδια και έχουν ανάγκη για ξεκούραση. 

Η αποστολή που θα πάει στη Θεσσαλονίκη θα έχει αρκετά μεγάλη δόση από την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού με παίκτες όπως ο Μπαγκαλιάνης, ο Κινκουέ, ο Κωστή, ο Σουρλής, ο Κίτσος, ο Τζολάκης και ο Ξενιτίδης να προβιβάζονται και να διεκδικούν και χρόνο συμμετοχής, ίσως και από το ξεκίνημα.  

Ευκαιρία να δείξουν πράγματα στον προπονητή τους θα έχουν και ποδοσφαιριστές όπως ο Κούντε, ο Κανέ και ο Φαντιγκά που έχουν παίξει λίγο μέχρι τώρα, ενώ ξεχωριστή κατηγορία αποτελεί ο Φορτούνης που επίσης θα έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής στα ματς που απομένουν. 

Γενικώς στον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει ήδη η υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν και τα πάντα από δω και πέρα θα γίνονται με γνώνονα αυτό. 

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0