Football Talk

Καβάνι: «Αν ήξερα ότι θα ερχόταν ο Ρονάλντο, τότε θα είχα φύγει από τη Γιουνάιτεντ»

Καβάνι: «Αν ήξερα ότι θα ερχόταν ο Ρονάλντο, τότε θα είχα φύγει από τη Γιουνάιτεντ»

Ο Ουρουγουανός παραδέχθηκε πως θα είχε αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους» το περασμένο καλοκαίρι, σε περίπτωση που γνώριζε νωρίτερα για τον ερχομό του Πορτογάλου.

Με το ένα πόδι εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Έντινσον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, μάλιστα, ψάχνεται για μια μεταγραφή σε ομάδα της La Liga.

Ο ίδιος το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε μια πρόταση της Μπόκα Τζούνιορς, θέλοντας να αγωνιστεί ακόμη μία σεζόν στο Ολντ Τράφορντ, ωστόσο σοκαρίστηκε όταν είδε την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα. Σε δηλώσεις του στο ESPN Βραζιλίας τόνισε πως σε περίπτωση που γνώριζε νωρίτερα τον ερχομό του Πορτογάλου, τότε δεν θα είχε παραμείνει στον σύλλογο.

 «Τη στιγμή που συνέβη, σκέφτηκα ότι ήταν καλό που η Μάντσεστερ υπέγραψε τον Κριστιάνο. Γνωρίζοντας λίγο για τον κόσμο του ποδοσφαίρου σήμερα, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τηλεφωνήσω στον αδερφό μου και να πω, "Φερνάντο, αν είχε συμβεί αυτό πριν από μια εβδομάδα, θα σου ζητούσα να υπογράψω σε άλλο σύλλογο"», είπε αρχικά.

Και εξήγησε: «Ήταν περισσότερο για την κατανόηση της κατάστασης. Υπάρχουν πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο σήμερα που είναι διαφορετικά από το πώς ήταν με άλλους προπονητές, πώς ήταν πριν, πριν από χρόνια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0