Football Talk

ΑΕΚ: Αυξήθηκαν οι πιθανότητες να μείνει ο Άμραμπατ

ΑΕΚ: Αυξήθηκαν οι πιθανότητες να μείνει ο Άμραμπατ

Από τα τέλη Μάρτη που ο Νορντίν Άμραμπατ έδειχνε… φευγάτος, τώρα (αρχές Μάη) το κλίμα δείχνει να έχει αλλάξει – Ο Αλμέιδα, η συζήτηση που θα γίνει και ο ρόλος του Μαροκινού.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Ο Νορντίν Άμραμπατ απασχόλησε την επικαιρότητα της ΑΕΚ στα τέλη Μαρτίου. Τότε ο Μαροκινός είχε πάει στην Ολλανδία, να επισκεφτεί την οικογένειά του, και σε τηλεοπτική του συνέντευξη εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία να παίξει στην… Ουτρέχτη! Η ΑΕΚ κράτησε ψύχραιμη στάση μαζί του.

Υπήρξαν συζητήσεις όταν επέστρεψε στην Αθήνα και το θέμα έμεινε εκεί. Πλέον, αυτό που φαίνεται είναι ότι το κλίμα έχει αλλάξει! Είναι πολύ πιθανό λοιπόν, ο Άμραμπατ να συνεχίσει στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν. Δεν υπάρχει, βέβαια, κάτι δεδομένο αυτή τη στιγμή. Όμως η ουσία είναι πως εκεί που ο παίκτης εμφανιζόταν… φευγάτος, τώρα όντας πιο ήρεμος, εκμυστηρεύεται σε στελέχη της ΑΕΚ πως θέλει να παίξει στην «Αγιά Σοφιά».

Επιπλέον, ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζοντας το ρόστερ της ομάδας, είναι πεπεισμένος πως ο Άμραμπατ είναι ένας καλός παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα σε ένα «δεμένο» σύνολο. Επιθυμεί δηλαδή την παραμονή του Άμραμπατ στην ομάδα ο Αλμέιδα. Δεν λέει «όχι» στο να τον έχει και στο δικό του ρόστερ τη νέα σεζόν.

Δεν θα αργήσει λοιπόν η στιγμή που ο Μαροκινός θα συζητήσει με τη διοίκηση και τον προπονητή το ενδεχόμενο να εξαντλήσει το συμβόλαιό του στην ΑΕΚ, το οποίο τελειώνει το 2023. Εννοείται στη μεταξύ τους συζήτηση θα γίνει σαφές στον Άμραμπατ ο ρόλος που θα έχει στην ομάδα τη νέα σεζόν ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και προβλήματα κατά τη διάρκειά της. Κρατάμε αυτή τη στιγμή το γεγονός ότι το κλίμα για τον Άμραμπατ έχει αλλάξει.

Φάνηκε εξάλλου και στην Τούμπα, όπου ο Μαροκινός έπαιξε για το σύνολο και το γκολ που σημείωσε το αφιέρωσε στον Οφρυδόπουλο, ο οποίος και ιδιωτικά και δημόσια τον έχει στηρίξει τον τελευταίο καιρό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0