Football Talk

Κλοπ: «Όποιος κι αν περάσει στον τελικό, ο αντίπαλος θα είναι τεράστιος»

Κλοπ: «Όποιος κι αν περάσει στον τελικό, ο αντίπαλος θα είναι τεράστιος»
Για τον τελικό του Champions League μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Στον τελικό του Champions League βρίσκεται η Λίβερπουλ, έπειτα από τη νίκη της επί της Βιγιαρεάλ. Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για το ματς, την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του, αλλά και για τον αντίπαλο του τελικού.

Αναλυτικά:

«Είναι εξαιρετικό, γιατί το κάναμε αρκετά δύσκολο για εμάς. Ξέραμε πριν συμβούν τέτοια πράγματα. Στη ζωή έχει να κάνει με το πώς αντιδράς όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλεις.

Το να δεχτείς ένα γκολ στο τρίτο λεπτό προφανώς δεν είναι αυτό που ήθελες. Η ορμή ήταν με το μέρος τους, σεβασμός στη Βιγιαρεάλ - απίστευτο αυτό που έχουν στήσει. Μας άσκησαν πίεση σε όλο το γήπεδο.

Δεν παίξαμε καθόλου ποδόσφαιρο. Είπα στα αγόρια: “Ναι, είναι στο momentum, αλλά δεν το κατέχουν. Με μια κίνηση μπορούμε να το πάρουμε πίσω. Πρέπει να τους επιβληθούμε”. Και ξαφνικά ήμασταν στο παιχνίδι, βάλαμε γκολ και τα καταφέραμε».

Για το ποια ομάδα θέλει στον τελικό:

«Όποιος κι αν είναι, θα είναι τεράστιος.  Δεν θα ευχηθώ ούτε τη μία ούτε την άλλη. Όποιος κερδίσει θα το αξίζει και μετά θα αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλον στο Παρίσι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0