Football Talk

Αταλάντα – Σαλερνιτάνα 1-1: Δεν… χάρηκαν, αλλά αρκέστηκαν αμφότερες στον βαθμό (video)

Αταλάντα – Σαλερνιτάνα 1-1: Δεν… χάρηκαν, αλλά αρκέστηκαν αμφότερες στον βαθμό (video)

Η ισοπαλία δεν ήταν το ιδανικό σενάριο για καμία από τις δύο ομάδες, ωστόσο δεν τους «χάλασε» και συνεχίζουν να δίνουν τις… διαφορετικές τους μάχες.

Σ’ ένα ματς με όχι ιδιαίτερα πολλές σημαντικές ευκαιρίες, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν – δηλαδή τη νίκη. Αταλάντα και Σαλερνιτάνα έμειναν στο 1-1, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A, με την ομάδα από το Μπέργκαμο να παίρνει εν τέλει τον βαθμό κυριολεκτικά στο παρά ένα!

Φυσικά καμία από τις δυο τους δεν θα μπορούσαν να είναι ευχαριστημένες με το τελικό αποτέλεσμα αφού οι μεν γηπεδούχοι με τρίποντο θα «έπιαναν» την ευρωπαϊκή ζώνη, ενώ οι δε φιλοξενούμενοι θα προσπερνούσαν έστω και για λίγο εκείνη του υποβιβασμού.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τη Σαλερνιτάνα. Αυτό καθώς στο 27ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί. Πιο συγκεκριμένα ο Έντερσον έγινε δέκτης της κεφαλιάς-πάσας από τον Τζούριτς και μ’ ένα εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Μούσο, γράφοντας το 1-0.

Η Αταλάντα προσπάθησε να απαντήσει, αλλά μάταια. Στο 42’ ο Ζαπάτα θέλησε να βρει δίχτυα ωστόσο η κεφαλιά του δεν ήταν αρκετά καλή για να βρει δίχτυα, σπαταλώντας έτσι μια μεγάλη ευκαιρία.

Τελικά ο Πάσαλιτς ήταν αυτός που έμελλε να κλέψει την παράσταση. Μάλσιτα το έκανε και με τον πιο δραματικό τρόπο, καθώς βρήκε δίχτυα στο 89ο λεπτό και χάρισε έναν, όχι αρκετό, αλλά όπως και να ‘χει πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Σκαλβίνι (46’ Πάσαλιτς), Παλομίνο, Ντεμιράλ (46’ Τζιμσίτι), Χάτεμπουρ (54’ Μάλε), ντε Ρον, Φρόιλερ, Τζαπακόστα, Μπογκά, Μουριέλ (76’ Μαλινόβσκι), Σαπάτα (54’ Μιράντσουκ)

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Σέπε, Γκιομπέρ, Φάζιο, Ρουτζέρι (67’ Γκαλιόλο), Μαζόσο (85’ Ντραγκουσίν), Κουλιμπαλί, Μπόχινεν, Έντερσον (85’ Κάστανος), Ζορτέα, Βέρντι (85’ Μουσέτ), Τζούριτς (78’ Μπονατσόλι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0