Football Talk

Πέδρο Μαρτίνς: «Με τέτοιο τρόπο, στα τελευταία δευτερόλεπτα, κερδίζονται ακόμη και τα πρωταθλήματα»

Πέδρο Μαρτίνς: «Με τέτοιο τρόπο, στα τελευταία δευτερόλεπτα, κερδίζονται ακόμη και τα πρωταθλήματα»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά τόνισε ότι έπρεπε να είχε έρθει νωρίτερα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2 χάρη σε γκολ του Ρόνι Λόπες στις καθυστερήσεις του ματς και ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε πως ήταν μια νίκη που χρειαζόταν η ομάδα για να αποκτήσει κουράγιο. Ωστόσο δε παρέλειψε να αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έπρεπε να είχαν καθαρίσει νωρίτερα το ματς.

«Κάναμε τα πάντα σήμερα για να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα, με καλύτερο τρόπο και να μην χρειαστεί να υποφέρουμε τόσο. Δεν σκοράραμε στις στιγμές που έπρεπε μέσα στον αγώνα, επίσης κάναμε λάθη και υπήρχε κάποια ανησυχία στο παιχνίδι μας, κάποια ανασφάλεια. Ευτυχώς δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και ήταν τόσες οι ευκαιρίες που θα ήταν άδικο ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Ίσως θα έπρεπε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα καλύτερο, έπρεπε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήταν ακούραστοι από το πρώτο λεπτό, το αποτέλεσμα ήρθε σήμερα γιατί δεν σταματήσαμε ποτέ να το πιστεύουμε. Το ότι βάλαμε το γκολ της νίκης στο τελευταίο δευτερόλεπτο μας δίνει κουράγιο, δύναμη, είναι κάτι που το χρειαζόμασταν αυτή τη στιγμή, έπρεπε να γυρίσουμε στις νίκες, είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Με τέτοιο τρόπο, στα τελευταία δευτερόλεπτα, κερδίζονται ακόμη και τα πρωταθλήματα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0