Football Talk

Θέλει Γουόρντ-Πράους για τη νέα Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ (video)

Θέλει Γουόρντ-Πράους για τη νέα Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ (video)

Το σχεδιασμό ενόψει της επόμενης σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο νέος προπονητής της Έρικ Τεν Χάγκ, καθώς θέλει να φέρει στο «Όλντ Τράφορντ» τον αρχηγό της Σαουθάμπτον, Τζέιμς Γουόρντ-Πράους.

Η τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν, οδεύει προς το τέλος της με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι σε φάση ανακατατάξεων, παλεύοντας για την τέταρτη θέση. Ωστόσο, η συμφωνία με τον Έρικ Τεν Χαγκ, για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία από το καλοκαίρι, δημιουργεί διαφορετικό κλίμα στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Ολλανδός προπονητής, παρότι βρίσκεται ακόμη στην Ολλανδία για να ολοκληρώσει τη θητεία του στον Άγιαξ, φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα εποχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, o Tεν Χαγκ, εξετάζει την περίπτωση του αρχηγού της Σαουθάμπτον, Τζέιμς Γουόρντ- Πράους. Ο 27χρονος μέσος των «Αγίων» εντυπωσιάζει και φέτος με τις εμφανίσεις του και η ομάδα του «Όλντ Τράφορντ», φαίνεται πως σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι έτοιμη να δαπανήσει 75 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνει δικό της.



Το συμβόλαιο του Άγγλου ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο έχουν εμφανιστεί κι άλλοι «μνηστήρες» για την απόκτηση του πέραν από τη Γιουνάιτεντ, μεταξύ των οποίων, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0