Football Talk

Λουτσέσκου: «Περιμένω ένα έντονο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ»

Λουτσέσκου: «Περιμένω ένα έντονο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ»
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (01/05, 21:00).
Ένα έντονο ματς, με όλα τα χαρακτηριστικά που φέρουν συνήθως τα ντέρμπι περιμένει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στην κυριακάτικη αναμέτρηση της ομάδας του με την ΑΕΚ (01/05, 21:00), στο πλαίσιο των play-offs της Super League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μιλώντας στην κάμερα της NOVA:

Για το αν επηρεάζει τον ΠΑΟΚ η κόπωση:
«Πείτε ποιο από τα παιχνίδια το τελευταίο δίμηνο δεν ήταν ντέρμπι. Όλα ήταν μεγάλα παιχνίδια για εμάς. Κάθε τρεις ημέρες παίζουμε και ένα ντέρμπι και μερικές φορές ένα σούπερ ντέρμπι. Θα προτιμούσα να το χαρακτηρίσω ένα σημαντικό παιχνίδι και ένα ωραίο παιχνίδι που έρχεται. Έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουμε και το αυριανό παιχνίδι εμείς οι ίδιοι.

Ως απόλυτα σημαντικό με μεγάλη συγκέντρωση. Είχαμε δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και δύο με την Μαρσέιγ που είτε προχωράς είτε σε αποκλείουν. Αυτό ίσως φέρει κόπωση στην ομάδα, αλλά πρέπει να βρούμε την νοοτροπία να προχωρήσουμε, να μπούμε στο γήπεδο και να παλέψουμε για τη νίκη».

Για τις απουσίες:
«Ο Μπίσεσβαρ και ο Βιεϊρίνια δεν είναι διαθέσιμοι για την ΑΕΚ. Για τον Μιτρίτσα ακόμα δεν είναι σίγουρο. Η προπόνηση τελείωσε και θα δούμε το βράδυ εάν θα είναι έτοιμος για να ακολουθήσει την ομάδα. Έχουμε φτάσει σε ένα σύνολο συνεχόμενων αγώνων και θα πρέπει να συνεχίζουμε να παλεύουμε.

Θα υπάρχουν στιγμές που θα παίξουμε ένα ωραίο παιχνίδι και θα πετύχουμε γρήγορα τον στόχο μας, αλλά θα υπάρχουν παιχνίδια που δεν θα είμαστε τόσο καλοί και θα πρέπει μέσα σε αυτές τις συνθήκες να μην χάσουμε την νοοτροπία μας, να παλεύουμε σε κάθε φάση, σε κάθε στιγμή της αναμέτρησης».

Για τον συναγωνισμό στην επιθετική γραμμή με Τσόλακ και Ολιβέιρα:
«Δεν είναι πρόβλημα γιατί έχουμε αγώνα κάθε τρεις ημέρες και όλοι θα παίξουν. Θα ήταν πρόβλημα εάν παίζαμε κάθε Κυριακή. Τώρα και ο προπονητής και οι παίκτες ξέρουν ότι μπορούν να έχουν επιλογές σε αυτή τη θέση. Υπάρχει ενθουσιασμός στους παίκτες καθώς ξέρουν ότι θα παίξουν σε κάθε σχεδόν παιχνίδι».

Για το τι περιμένει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ:
«Αυτή είναι η ομορφιά των playoffs και της διοργάνωσης, με ανακατατάξεις και δυνατά παιχνίδια. Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα που σίγουρα θα θέλει να κερδίσει, με καλούς και επιθετικούς ποδοσφαιριστές. Στα τελευταία παιχνίδια η ΑΕΚ έχει περισσότερη ένταση. Ενδεχομένως ο νέος προπονητής να έχει δώσει βάρος στην αυτοπεποίθηση Πάντα τα παιχνίδια με την ΑΕΚ έχουν ενδιαφέρον και είναι έντονα και ένα τέτοιο θα είναι και το αυριανό και μακάρι να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0