Football Talk

Βόλος – Ατρόμητος 1-1: Φαν Βέερτ και Κουλούρης μίλησαν ξανά, όμως εν τέλει συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία (video)

Βόλος – Ατρόμητος 1-1: Φαν Βέερτ και Κουλούρης μίλησαν ξανά, όμως εν τέλει συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία (video)

Μπορεί οι δύο κορυφαίοι σκόρερ να σκόραραν, ωστόσο αυτή τη φορά δεν ήταν αρκετό ώστε να δώσουν τη νίκη στις ομάδες τους.

Σ’ ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, όχι όμως και από άποψη θεάματος, Βόλος και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 για την 5η αγωνιστική των play out στη Super League. Με τον τρόπο αυτό οι Θεσσαλοί έμειναν στη 5η θέση με 36 βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες στην 6η με 32.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Βόλος εμφανίστηκε αρκετά ανώτερος στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Το ματς ξεκίνησε, με τον Φεράρι να δοκιμάζει ένα σουτ μόλις στο 2’ και τη μπάλα όμως να περνά έξω.

Σε γενικές γραμμές οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου ασκούσαν αρκετή πίεση στη μεσαία γραμμή, με το παιχνίδι να μην έχει αρκετές τελικές ευκαιρίες μέχρι εκείνο το σημείο. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, προσπάθησαν να βρουν ξανά εστία με τον Φερνάντες να κάνει ωραία ατομική ενέργεια και να μοιράζει στον Μπαρτόλο. Εκείνος έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα «έγλυψε» το δοκάρι του Γιαννιώτη.

Η πρώτη καλή στιγμή από πλευράς Ατρομήτου άργησε αρκετά να έρθει. Στο 28ο όμως λεπτό ο Κουλούρης δοκίμασε να απειλήσει την αντίπαλη εστία με σουτ από μακρινή απόσταση, όμως ο Παπαδόπουλος δεν ανησύχησε.

Τελικά το γκολ ήρθε, όχι όμως για τους γηπεδούχους που το έψαχναν μέχρι στιγμής. Στο 42’ ο Κιβρακίδης έβγαλε μια που ωραία βαθιά μπαλιά στον Κουλούρη, ο οποίος έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση. Αφού πήρε την κόντρα από τον Γκιουλέν, με πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο και έγραψε το 1-0.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η απάντηση του Βόλου ήρθε μόλις στο πρώτο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 52ο λεπτό ο Καστεγιάνο έκανε τεράστιο λάθος, με τον Φαν Βερτ να κλέβει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Ολλανδός φορ ελίχθηκε μέσα σε αυτή και με ωραίο σουτ έκανε το 1-1.


Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, οι Θεσσαλοί συνέχισαν να παρουσιάζουν ένα ανώτερο πρόσωπο. Τόσο ο Τσοκάνης στο 57’, όσο και ο Σιέλης στο 61’, θέλησαν να απειλήσουν την εστία του Γιαννιώτη όμως σε αμφότερες τις περιπτώσεις οι προσπάθειές τους δεν ήταν αρκετές προκειμένου να βρουν δίχτυα.

Ο Ατρόμητος είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρει ξανά «κεφάλι» στο ματς με το δυννατό σουτ του Σάλομον στο 68’, ωστόσο ο Παπαδόπουλος επενέβη εντυπωσιακά διώχνοντας τη μπάλα. Αυτή ήταν και η πρώτη τελική της ομάδας μετά από αρκετά λεπτά.


Στο 72’ ο Ροσέρο συνδυάστηκε ωραία με τον Μπαρτόλο, με τον Κολομβιανό να είναι ο τελικός αποδέκτης της μπάλας. Το σουτ του μέσα από την περιοχή, όμως, δεν ήταν καλό και η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.

Στο 80’ ήταν σειρά του Γιαννιώτη να μιλήσει. Ο Σιέλης έπιασε μια κεφαλιά από κοντινή απόσταση, όμως ο Έλληνας κίπερ έδειξε τρομερά αντανακλαστικά και απέκρουσε.

Ο MVP

Για ακόμη μία φορά ο Ανδρέας Γιαννιώτης στάθηκε στα πόδια του και κράτησε την ισοπαλία για τον Ατρόμητο, παρά την ανωτερότητα του Βόλου.

Η φάση του αγώνα

Η ευκαιρία με την κεφαλιά του Σιέλη στο80’, την οποία απέκρουσε ο Γιαννιώτης και ουσιαστικά άφησε το σκορ ως είχε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Σιέλης, Γκιουλέν (70' Τριανταφύλλου), Άλχο, Φεράρι, Τσοκάνης (62' Ριένστρα), Μεταξάς (70' Ροσέρο), Μπαριέντος, Φερνάντες, Μπαρτόλο (83' Πουρίτα), Φαν Βέερτ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο (77' Τζοβάρας), Κιβρακίδης (77' Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Έρλινγκμαρκ, Σάλομον, Χαρίσης, Καρτάλης (77' Άλιμπεκ), Μουνίθ (83' Ντένιτς), Κλωναρίδης (27' Ροτάριου), Κουλούρης

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0