Football Talk

Πρωτάθλημα για την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα - Σιώπη, μετά από 38 χρόνια «ανομβρίας»! (video)

Πρωτάθλημα για την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα - Σιώπη, μετά από 38 χρόνια «ανομβρίας»! (video)
Η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη, αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αντάλιασπορ (30/04, 2-2), πήρε τον πολυπόθητο βαθμό και «σήκωσε» το πρωτάθλημα Τουρκίας μετά από 38 χρόνια!
Έναν βαθμό χρειαζόταν και παρότι έπαιξε με τη «φωτιά», κατάφερε να τον εξασφαλίσει, φέρνοντας χαμόγελα στην ελληνική «αποικία»! Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας με την Τράμπζονσπορ, μετά την ισοπαλία της ομάδας τους με 2-2 (30/04) κόντρα στην Αντάλιασπορ!

Υπενθυμίζεται πως απομένουν τρεις αγωνιστικές έως το τέλος της σεζόν, αλλά ο σύλλογος έχει απόσταση εννέα βαθμών από τη δεύτερη Φενέρμπαχτσε. Στο πρώτο μεταξύ τους ματς είχαν κερδίσει την «Τσιμπόμ» με 3-1, ενώ στο δεύτερο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες. Η πρωτιά λοιπόν, είναι εξασφαλισμένη.

Οι δύο ιδιαίτερα αγαπητοί και δημοφιλείς εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Τουρκία, έβαλαν το δικό τους «λιθαράκι» κατά μήκος της σεζόν, ώστε ο σύλλογος από την Τραπεζούντα να κατακτήσει το πρώταθλημα μετά από 38 ολόκληρα χρόνια! Στο τελευταίο ματς, ωστόσο, τα... χρειάστηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, παρότι η ομάδα τους προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Κορνέλιους, ισοφαρίστηκε στο 51' από τον Νταό και πέντε λεπτά αργότερα είδε τον Φρέντι -για καλή της τύχη- να αστοχεί από τα έντεκα βήματα!

Ο Τοκόζ έβαλε ξανά σε θέση οδηγού την ομάδα του στο 62', αλλά ο Ράιτ έφερε ξανά το ματς στα ίσα στο 80'.

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης τίποτα δεν άλλαξε, με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης να δίνει το έναυασμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει από νωρίς!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0