Football Talk

Πανικός για τα εισιτήρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ με περιζήτητη την Αργεντινή του Μέσι!

Πανικός για τα εισιτήρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ με περιζήτητη την Αργεντινή του Μέσι!

Τεράστια ζήτηση εισιτηρίων σύμφωνα με την FIFA (23.5 εκατ. αιτήσεις), κυρίως για τους τρεις αγώνες ομίλων της Αργεντινής και τον τελικό του Mundial στο Κατάρ, παρά τις τιμές που έχουν… αυξηθεί. 

 

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά μας, η απόλυτη γιορτή του ποδοσφαίρου που ενώνει τον κόσμο για το πιο γνωστό άθλημα στο πλανήτη θα λάβει χώρα στο Κατάρ από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, την ημέρα του μεγάλου τελικού. Όπως αναμενόταν η ζήτηση για εισιτήρια είναι πρωτόγνωρη και αγγίζει το νούμερο των 23.5 εκατομμυρίων αιτήσεων στην πιο πρόσφατη πώληση εισιτηρίων μέσω κλήρωσης που έληξε την Πέμπτη (28/04). Με τις εθνικότητες που έχουν παρουσιάσει τρομερή ζήτηση για εισιτήρια να είναι από Κατάρ, Αργεντινή, Βραζιλία, Αγγλία, Γαλλία, Μεξικό, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Μάλιστα, οι φίλαθλοι φαίνεται να έχουν βάλει στο «μάτι» κάποιες συγκεκριμένες αναμετρήσεις πέραν του μεγάλου τελικό, όπως τους τρεις αγώνες ομίλων της Αργεντινής ανάμεσα σε Μεξικό, Σαουδική Αραβία, Πολωνία αλλά και τον πολύ μεγάλο αγώνα του 2ου ομίλου, την μάχη των δύο «ξαδέρφων», την Αγγλία με τις Η.Π.Α.

Μπορεί η Αργεντινή να μην είναι η μεγαλύτερη χώρα πληθυσμιακά στο προσεχές Mundial, μιας και ο πληθυσμός σύμφωνα με τις τελευταίες καταμετρήσεις φτάνει τα 45 εκατομμύρια, όμως είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιρόφιλου να παρακολουθήσει τον Λιονέλ Μέσι από κοντά, ίσως και για τελευταία φορά με την φανέλα των «Αλμπισελέστε» στο μεγαλύτερο τουρνουά εθνικών ομάδων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ομοσπονδία της FIFA θα συγκεντρώσει τις αιτήσεις και θα ενημερώσει τους υπερτυχερούς μέχρι τις 31 Μαΐου μέσω mail, ενώ παράλληλα οι τιμές των εισιτήριων έχουν αυξηθεί κατά 30% από το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, στη Ρωσία το καλοκαίρι του 2018.Κάτι που δεν ισχύει για τους πολίτες του Κατάρ, οι οποίοι με 10 ευρώ (τουλάχιστον) θα μπορούν να δουν τους αγώνες των ομίλων. 

 

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0