Football Talk

Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν 3-3: Δεν έφτανε ο Εμπαπέ για τους… αδιάφορούς Παριζιάνους!

Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν 3-3: Δεν έφτανε ο Εμπαπέ για τους… αδιάφορούς Παριζιάνους!

Με τον Κίλιαν Εμπαπέ να βρίσκεται σε εξαιρετική ημέρα, η Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε μία ανάσα από μία μεγάλη νίκη απέναντι στο Στρασβούργο, μιας και αυτή θα ερχόταν με ανατροπή, αλλά στο τέλος «πληγώθηκε» από την άμυνά της, με το τελικό 3-3 να διαμορφώνεται στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, με το 3ο γκολ του πρώην ποδοσφαιριστή της, Κέβιν Γκαμέιρο στην 11η φορά που την συναντά ως αντίπαλο, όμως κατάφερε να αντιδράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ισοφάριση ήρθε 20 λεπτά μετά, στο 23ο λεπτό, από τον Κίλιαν Εμπαπέ, που έφτασε τα 130 γκολ στην Ligue 1, όντας μόλις ο δεύτερος παίκτης που το καταφέρνει στον 21ο αιώνα, πίσω μόνο από τον Έντισον Καβάνι και εν συνεχεία ακολούθησε η ολική ανατροπή!

Ο Χακίμι σκόραρε, έπειτα από ασίστ του σούπερ σταρ των Παριζιάνων στο 64’ και ο Εμπαπέ βρήκε δίχτυα τέσσερα λεπτά αργότερα, για το πρώτο του γκολ μετά τα 100, προκειμένου να δώσει διαφορά ασφαλείας στην ομάδα του.

Και πάλι όμως, δεν ήταν αρκετή. Το Στρασβούργο μείωσε με αυτογκόλ του Βεράτι στο 75’ και τρία λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 95’, βρήκε το γκολ ισοφάρισης, με τον Κασί!

Πρόκειται για την πρώτη ισοπαλία των δύο ομάδων στην εν λόγω έδρα με το τελικό 3-3, με ό,τι πιο κοντινό σε αυτό το σκορ  να είναι το 2-2 του μακρινού… 1993!

Στρασβούργο (Τζ. Στεφάν): Σελς, Λιέναρντ, Ντζίκου, Νιαμσί, Περάν (69’ Λε Μερσάντ), Γκιλμπέρ (82’ Σασί), Μπελεγκάρντ, Πρσίτς (77’ Αολού), Τόμασον (69’ Σισοκό), Γκαμεϊρό, Αγιόρκ (69’ Ντιαλό)

Παρί Σεν Ζερμέν (Μ. Ποκετίνο): Ντοναρούμα, Μαρκίνιος, Ράμος, Κιμπεμπέ, Χακίμι (89’ Κερέρ), Βεράτι, Περέιρα, Μπερνάτ (81’ Μέντες), Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ (87’ Ντι Μαρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0