Football Talk

Ουνιόν Βερολίνου – Γκρόιτερ Φιρτ 1-1: Χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους απέναντι στην «ουραγό»!

Ουνιόν Βερολίνου – Γκρόιτερ Φιρτ 1-1: Χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους απέναντι στην «ουραγό»!

Την ευκαιρία να ανέβει στην 5η θέση της Bundesliga έχασε η Ουνιόν Βερολίνου, η οποία στραβοπάτησε απέναντι στην Γκρόιτερ Φιρτ, κατάφερε μόνο να ισοφαρίσει και με το τελικό 1-1, παρέμεινε στην 6η θέση της κατάταξης!

Μπορεί η Γκρόιτερ Φιρτ να θεωρείται η χειρότερη σε συγκομιδή ομάδα της Bundesliga, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, όμως τα προγνωστικά δεν επιβεβαιώθηκαν σε καμία περίπτωση απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι είχαν τεράστιο κίνητρο.

Ήθελαν τη νίκη, προκειμένου να πατήσουν στην 5η θέση και να κάνουν πέντε τις συνεχόμενες νίκες τους σε επίπεδο πρωταθλήματος, όμως η «ουραγός» αποφάσισε να τους δυσκολέψει την ζωή.

Πήρε το προβάδισμα με την πρώτη εκ των δύο εντός εστίας τελικών προσπαθειών που πραγματοποίησε, έχοντας ως σκόρερ της τον Χργκότα στο 33’ και οδηγήθηκε στην ανάπαυλα προηγούμενη, για πρώτη φορά μετά το ταξίδι στο Μόναχο και την ήττα με 4-1 από την Μπάγερν, όπου και πάλι είχε σκοράρει ο Σουηδός.

Ωστόσο, η χαρά της δεν κράτησε για πολύ. Ο Μίτσελ ισοφάρισε στο 72', έπειτα από φοβερό λάθος των φιλοξενούμενων, με το δεύτερο διαδοχικό του γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις, η Ουνιόν έκανε τα πάντα για τη νίκη, αλλά δεν ήταν αρκετό, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικά οργανωμένοι στα ανασταλτικά τους καθήκοντα και κατάφεραν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ουνιόν Βερολίνου: Ρονό, Γιέκελ, Κνοκ, Χάιντς, Τρίμελ, Κεντίρα, Γκίσελμαν (70’ Μίτσελ), Χαραγκούτσι (46’ Βόλγκσαμερ), Πρόμελ, Ανοβίγι, Μπέκερ (85΄ Οζτουνάλι)

Γκρόιτερ Φιρτ: Λίντε, Γκρίσμπεκ, Βιργκέβερ, Ίτερ, Άστα, Ράσι, Τίλμαν (90’ Γιουργκ), Βίλεμς (73΄ Μπάουερ), Λέβελινγκ (84΄ Αμπιάμα), Ενγκάκαμ (73΄ Γκριν), Χργκότα

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0