Football Talk

ΑΕΚ: Στην Αθήνα το Σάββατο με τους συνεργάτες του ο Αλμέιδα – Ποιο θα είναι το πρόγραμμά του

ΑΕΚ: Στην Αθήνα το Σάββατο με τους συνεργάτες του ο Αλμέιδα – Ποιο θα είναι το πρόγραμμά του
Στην Αθήνα θα βρίσκεται το Σάββατο ο Ματίας Αλμέιδα, μαζί με τους συνεργάτες του και η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά για τον σχεδιασμό της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν!

Η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του Ματίας Αλμέιδα στην Αθήνα έχει ξεκινήσει. Ο Αργεντινός προπονητής, που ήδη έχει πιάσει… δουλειά και έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ΑΕΚ της νέας σεζόν, αναμένεται στην Αθήνα και στο Ελ. Βενιζέλος το Σάββατο (30/4) μέσω Κωνσταντινούπολης στις 20:30, ενώ μαζί του θα βρίσκονται και συνεργάτες του. Και οι έξι θα τον ακολουθήσουν και θα αποτελέσουν το προπονητικό «τιμ» που θα έχει στην ομάδα (σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για έκδοση βίζας και εγγράφων που απαιτούνται για το ταξίδι από την Αμερική).

Από εκεί και πέρα, θα ξεκινήσει να «τρέχει» και πιο ενεργά ο μεταγραφικός σχεδιασμός, μιας και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της σεζόν, αλλά θα καθοριστούν και τα φιλικά προετοιμασίας, ενόψει της καινούργιας χρονιάς.

Να τονιστεί πως ο Αλμέιδα με την άφιξή του το Σάββατο το βράδυ στην Αθήνα δεν αναμένεται να κάνει δηλώσεις στο αεροδρόμιο. Από εκεί θα μεταβούν στο ξενοδοχείο τους και ο προπονητής της Κυριακής το απόγευμα θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη. Από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης θα πάει απευθείας στην Τούμπα, όπου και από μπουθ, θα παρακολουθήσει το παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Στην Αθήνα ο Αλμέιδα θα επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας.

Γίνεται σαφές πως ο Αργεντίνος δεν πρόκειται να έχει καμία επαφή με την ομάδα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ούτε επίσης πρόκειται ο Αλμέιδα και οι συνεργάτες του να μείνουν από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν στην Αθήνα. Είναι λογικό κι αυτό. Ο,τι είναι να γίνει με ανακοινώσεις και παρουσιάσεις του νέου τεχνικού τιμ της ΑΕΚ πάνε για το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0