Football Talk

ΑΕΚ: Προ των πυλών ο Αλμέιδα και το επιτελείο του

ΑΕΚ: Προ των πυλών ο Αλμέιδα και το επιτελείο του

Προχωρούν τα διαδικαστικά με ανταλλαγές εγγράφων και πέφτουν οι υπογραφές της ΑΕΚ με τον Αργεντίνο τεχνικό.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Προ των πυλών της ΑΕΚ και της… Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena είναι ο Ματίας Αλμέιδα. Όλα πλέον δείχνουν να έχουν πάρει το δρόμο τους και αφού η διοίκηση της Ένωσης και προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξέτασαν πολλές περιπτώσεις προπονητών, κατέληξαν στον Ματίας Αλμέιδα.

Εδώ και πολλές εβδομάδες οι δυο πλευρές συζητούσαν το ενδεχόμενο μεταξύ τους συνεργασίας. Τους ανθρώπους της ΑΕΚ κέρδισε η όρεξη του Αλμέιδα, οι φιλοδοξίες του να έρθει στην Ευρώπη και να πετύχει και ως προπονητής, αλλά και η στάση του προς τα Μέσα καθώς όσο διάστημα διήρκησαν οι συζητήσεις δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω.

Ο Αλμέιδα λοιπόν έρχεται στην ΑΕΚ, άνευ φυσικά συγκλονιστικού απροόπτου, καθώς έχει ξεκινήσει η διαδικασία επισημοποίησης της συνεργασίας με ανταλλαγές εγγράφων και υπογραφές συμβολαίων τόσο με τον ίδιο τον 49χρονο τεχνικό, όσο και με το εξαμελές επιτελείο του που θα φέρει μαζί του στην ΑΕΚ.

Εφόσον, λοιπόν, όλα πάνε καλά και από άποψης χρόνου (η διαφορά ώρας δυσκολεύει λίγο την κατάσταση) μέσα στην εβδομάδα η ΑΕΚ θα έχει και επίσημα προπονητή: τον Ματίας Αλμέιδα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0