Football Talk

Έβερτον: Παράπονα για τη διαιτησία του ντέρμπι - Σε απολογία καλείται ο Λάμπαρντ

Έβερτον: Παράπονα για τη διαιτησία του ντέρμπι - Σε απολογία καλείται ο Λάμπαρντ
Σε απολογία καλεί τον Φράνκ Λάμπαρντ η Αγγλική Ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τις δηλώσεις του, αναφορικά με τη διαιτησία στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ

Ο προπονητής της Έβερτον, Φράνκ Λάμπαρντ, πρόκειται να κληθεί σε απολογία, από την ομοσπονδία της Αγγλίας, εξαιτίας των δηλώσεων του, σχετικά με τη διαιτησία στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, όπου τα «ζαχαρωτά» ηττήθηκαν με 2-0.

Οι αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης Στιούαρτ Άρτγουελ, επέφεραν αντιδράσεις στις τάξεις της ομάδας του «Γκούντισον Πάρκ», με τον Λάμπαρντ να μη μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του.


Συγκεκριμένα ο προπονητής της Έβερτον ανέφερε:

«Η φάση με τον Γκόρντον και τον Μάτιπ ήταν πέναλτι που δεν δόθηκε. Αν ο Μο Σαλάχ είχε δεχθεί αυτό το μαρκάρισμα στην άλλη περιοχή, θα είχε πάρει πέναλτι. Εμείς όμως δεν θα πάρουμε τέτοιο πέναλτι στο Άνφιλντ, αυτή είναι η πραγματικότητα του ποδοσφαίρου μερικές φορές. Όταν κοιτάς τη φάση στο VAR και δεν έχεις κάτι να πεις, είναι σαφές ότι συμβαίνουν αμφισβητήσιμα πράγματα. Αλλά μάλλον δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε και τίποτα καλύτερο σε αυτό το γήπεδο».

Επιπλέον ο ποδοσφαιριστής των «toffees» Άντονι Γκόρντον, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και αυτός τον μη καταλογισμό του πέναλτι υπέρ της Έβερτον στο πρώτο ημίχρονο, με μια ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0