Football Talk

Έιμπραχαμ και Ζεσούς «κοντράρονται» για μία θέση στην κορυφή της επίθεσης της Άρσεναλ!

Έιμπραχαμ και Ζεσούς «κοντράρονται» για μία θέση στην κορυφή της επίθεσης της Άρσεναλ!

Ένας εκ των Τάμι Έιμπραχαμ ή Γκαμπριέλ Ζεσούς φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος σέντερ φορ της Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» και τον Μικέλ Αρτέτα να μην έχουν πάρει ακόμη την τελική απόφαση…

Είναι δεδομένο πως η Άρσεναλ θα αποκτήσει σέντερ φορ κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και αυτό που μένει είναι να καταλήξει σε τις είδους επιθετικό θέλει να ρίξει το βάρος ο Μικέλ Αρτέτα.

Σε έναν σέντερ φορ τύπου Γκαμπριέλ Ζεσούς, που είναι ευκίνητος και δεν διαφέρει η σωματοδομή του από τον Αλεξάντερ Λακαζέτ ή σε ένα μεγαλύτερο κορμί, που θα είναι ο πρώτος μετά τον Ολιβιέ Ζιρού με μεγάλη ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι. Αυτός είναι ο Τάμι Έιμπραχαμ.

Ο πρώτος πιθανότατα θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι, μετά και την διαφαινόμενη προσθήκη του Έρλινγκ Χάαλαντ, ενώ ο δεύτερος θέλει να μείνει στην Ρόμα, αλλά δεν έχει κλείσει την πόρτα στην Premier League. Πόσο μάλλον αν η Άρσεναλ αποφάσιζε να πληρώσει 60 εκατομμύρια, όπως φημολογείται, για να τον αποκτήσει…

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως το παιχνίδι παίζεται ανάμεσα σε αυτούς τους δύο και η τελική βαθμολογική κατάταξη της Άρσεναλ, θα κρίνει και ποιος θα είναι ο εκλεκτός για την κορυφή της επίθεσής της για την επόμενη σεζόν.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως μοιάζει αδύνατο να πάρει αμφότερους, ακόμη και αν αποχωρήσουν τόσο ο Λακαζέτ, όσο και ο Έντι Ενκέτια, που ζητά καθορισμένο χρόνο συμμετοχής για να υπογράψει νέο συμβόλαιο!

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0