Football Talk

Ελνένι: «Αν η Άρσεναλ με θέλει, μένω»!

Ελνένι: «Αν η Άρσεναλ με θέλει, μένω»!

Στην Άρσεναλ θέλει να παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Μοχάμεντ Ελνένι, ο οποίος έχει αφήσει άπαντες ικανοποιημένους στο στρατόπεδο των «κανονιέρηδων» και δήλωσε πως αν η ομάδα του τον θέλει, αυτός δεν θα αφήσει την… οικογένειά του!

Μπορεί σε όλη την διάρκεια της σεζόν ο Μοχάμεντ Ελνένι να μην λαμβάνει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής και να αποτελεί την 4η κατά σειρά επιλογή του Μικέλ Αρτέτα στην θέση του ανασταλτικού μέσου της Άρσεναλ, αλλά κάθε φορά που αγωνίζεται είναι εξαιρετικός.

Βρέθηκε στην βασική ενδεκάδα και κόντρα στην Τσέλσι, στη νίκη των «κανονιέρηδων» με 4-2, και στην επικράτηση απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας ένα σουτ εντός εστίας, μία ασίστ στο γκολ του Τσάκα και αμέτρητες αναχαιτίσεις.

Κάπως έτσι, η επικείμενη λήξη του συμβολαίου του Αιγύπτιου το καλοκαίρι έγινε ξανά θέμα συζήτησης στο «Νησί», αλλά για τον Ελνένι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα! Αν η Άρσεναλ τον θέλει, αυτός δεν θα αποχωρήσει…

Δείτε αναλυτικά την δήλωσή του:

«Αν η Άρσεναλ μου πει… σε θέλουμε, δεν θα σκεφτώ να φύγω. Είναι η οικογένειά μου για έξι χρόνια. Αγαπώ αυτόν τον σύλλογο»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0