Football Talk

Μπάγερν: «Δεν πρόκειται να πουλήσουμε τον Λεβαντόφσκι ακόμα κι αν έρθει πρόταση 40-50 εκατ. ευρώ»

Μπάγερν: «Δεν πρόκειται να πουλήσουμε τον Λεβαντόφσκι ακόμα κι αν έρθει πρόταση 40-50 εκατ. ευρώ»
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, τόνισε ότι ο Πολωνός επιθετικός δεν πρόκειται να πωληθεί το καλοκαίρι ακόμα και αν φτάσει πρόταση 40 ή ακόμα και 50 εκατ. ευρώ!
Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, παραχώρησε συνέντευξη εφ'όλης της ύλης σχετικά με την ομάδα ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στο μεγάλο θέμα με την παραμονή ή όχι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Σαλιχάμιτζιτς ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του και τόνισε ότι η ομάδα επιθυμεί την παραμονή του Πολωνού επειθετικού ενώ πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να πωληθεί, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

«Φυσικά θέλουμε να τον κρατήσουμε. Εκτιμούμε πολύ τον Λεβαντόφσκι. Οι οπαδοί τον αγαπούν. Αλλά είναι κορυφαίος σε αποδοχές στην ομάδα μας. Πρέπει να προσέξουμε τις οικονομικές μας πιθανότητες και πόσα λεφτά έχουμε. Δεν πρόκειται να τον πουλήσουμε ακόμα κι αν έρθει πρόταση 40-50 εκατ. ευρώ. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023», δήλωσε αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0