Football Talk

Youth League: Παραλίγο ανατροπή από Γιουβέντους κόντρα σε Μπενφικά, «λύγισε» στα πέναλτι (video)

Youth League: Παραλίγο ανατροπή από Γιουβέντους κόντρα σε Μπενφικά, «λύγισε» στα πέναλτι (video)

Στην φάση των ημιτελικών του Youth League, η Γιουβέντους βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά τελικά «λύγισε» στα πέναλτι, με την Μπενφίκα να παίρνει το «χρυσό» εισιτήριο για τον τελικό.

 

Γιουβέντους και Μπενφίκα «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» στην ημιτελική φάση του Youth League με στόχο την συμμετοχή στον τελικό, με τους Πορτογάλους να επικρατούν στα πέναλτι με 4-3, μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας. Η ομάδα της Λισαβώνας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι δείχνοντας από την αρχή την ποιότητά της.

Μόλις στο 3’ ο Νέτο άνοιξε το σκορ ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Σεμέδο έκανε το 2-0. Φαινόταν ένα εύκολο απόγευμα για την Μπενφίκα, τα πάντα όμως άλλαξαν με την κόκκινη του Σοάρες στο 35’. Ο τερματοφύλακας των Πορτογάλων με μια… καρατιά στον Μουλάτσι ανάγκασε τον διαιτητή να του δείξει τον δρόμο προς τα αποδυτήρια και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Η Γιουβέντους πήρε θάρρος από την αριθμητική υπεροχή της και «ανέβασε στροφές» στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51’ ο Τσιμπόζο μείωσε σε 2-1, ενώ στο 73’ ο Τουρίτσια ισοφάρισε για λογαριασμό της ομάδας του Τορίνο.

Οι Ιταλοί ήταν πολύ κοντά σε μια επική ανατροπή, δεν κατάφεραν όμως να πετύχουν και τρίτο γκολ μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Με το σκορ στο 2-2 μετά από 90 λεπτά (δεν υπάρχει παράταση στο Youth League) οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Εκεί, η Γιουβέντους «λύγισε» και με δύο άστοχα πέναλτι, έναντι ένα της Μπενφίκα, έχασε την ευκαιρία να παραστεί στον τελικό. Από την άλλη πλευρά οι Πορτογάλοι πανηγύρισαν μια μεγάλη πρόκριση και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους σήμερα (22/04) στις 19:00, όταν η Ατλέτικο Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Σάλτσμπουργκ.

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0