Football Talk

Χτίζει παράδοση ο Ιωαννίδης απέναντι στη Λαμία – Δεν έκαναν το δώρο στους εαυτούς τους οι παίκτες! (video)

Χτίζει παράδοση ο Ιωαννίδης απέναντι στη Λαμία – Δεν έκαναν το δώρο στους εαυτούς τους οι παίκτες! (video)
Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον πρώτο ημιτελικό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 1-0, αλλά η υπόθεση-πρόκριση παραμένει ανοιχτή και την ερχόμενη Τετάρτη (27/4) θα πρέπει να «κλείσει» στη Λαμία!

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Το πρώτο βήμα για τον τελικό έγινε στη Λεωφόρο, αλλά η πρόκριση δεν έχει εξασφαλιστεί και η κατάσταση απαιτεί συγκέντρωση και σοβαρότητα. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να έχει «κλειδώσει» την πρόκριση, αφού είχε πολλές ευκαιρίες για να δώσει μεγαλύτερο εύρος στο σκορ. Αυτό δεν πραγματοποιήθηκε. Πήρε την νίκη με το… φτωχό 1-0, με το γκολ του Ιωαννίδη.

Η... παράδοση του Φώτη

Μάλιστα, η Λαμία είναι ο πρώτος σύλλογος όπου ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκει τρίτο γκολ! Αξιοσημείωτο στοιχείο επίσης είναι πως ο Ιωαννίδης έχει αντιμετωπίσει μόλις τέσσερις φορές την ομάδα  της Φθιώτιδας και έχει ξεκινήσει μια ωραία παράδοση. Για την ιστορία ο Έλληνας φορ έχει σκοράρει δύο γκολ απέναντι επίσης σε λίγες ομάδες. Αυτές είναι η ΑΕΚ και ο Βόλος σε ό,τι έχει να κάνει με το ανδρικό επίπεδο, διότι στα στάδια της κ19, απέναντι σε ΠΑΟΚ και Λάρισα μετράει επίσης δύο τέρματα.

Το γκολ του στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αποδείχθηκε καθοριστικό, καθώς ήταν και το μοναδικό που μπήκε στον αγώνα. Ευκαιρίες δημιουργήθηκαν αρκετές, αλλά καμία από αυτές δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το «τριφύλλι». Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Σαράνοφ, παρόλα αυτά βρισκόταν σε εξαιρετική μέρα και αποτέλεσε σημείο κλειδί για την ομάδα του Φέστα, με πολλές και καίριες επεμβάσεις. Οι «πράσινοι» ωστόσο, έχασαν και… αφύλαχτοι ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστικές φάσεις, τις κεφαλιές των Βέλεθ (56’) και Γκατσίνοβιτς (64’), αλλά και το τετ-α-τετ του Αϊτόρ στο 78ο λεπτό, όταν ο Καρλίτος τον έβγαλε… φάτσα-φόρα με τον Σαράνοφ και στόχευσε… το γόνατο του Σέρβου κίπερ.

Επαναληπτικός και... χωρίς ανάσα με Άρη

Θα μπορούσε λοιπόν να έχει ολοκληρωθεί η αποστολή και την ερχόμενη Τετάρτη (27/4) να ταξιδέψει στην Λαμία χωρίς άγχος, έχοντας το δικαίωμα να κάνει ροτέισον. Τώρα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Οι παίκτες δεν έκαναν το… δώρο στον εαυτό τους να πάρουν μια «ανάσα» πριν από τον σημαντικό αγώνα με τον Άρη (1/5) και έτσι δεν θα έχουν περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. 

ΥΓ. Πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου, όπου ανταποκρίθηκε στην κίνηση της ομάδας με τις δωρεάν προσκλήσεις σε αυτούς που βρέθηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο.

ΥΓ2. Να αναφέρουμε πως όλο το... μισό γκολ, ανήκει στον Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος διανύει μια ανοδική αγωνιστική πορεία. Είχε την ψυχραιμία να σηκώσει το κεφάλι του, να διανύσει αρκετά μέτρα κάθετα και να δει τον Φώτη, ο οποίος χάρισε την ασίστ στον Έλληνα μπακ του «τριφυλλιού». Ο Κώτσιρας είχε μεγάλη συμβολή και στο γκολ με τον Ολυμπιακό και επισημαίνεται διότι είναι ένα παιδί που του ασκήθηκε έντονη και σκληρή κριτική (όχι άδικα), αλλά να ακούσει και τα μπράβο!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0