Football Talk

Οφρυδόπουλος: «Κάνουμε μόνοι μας τα εύκολα δύσκολα»

Οφρυδόπουλος: «Κάνουμε μόνοι μας τα εύκολα δύσκολα»

Για τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Νίκη – ανάσα για την ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες». Η «Ένωση» επιβλήθηκε με 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα, παίρνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στα φετινά play off της Super League.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος σε δηλώσεις του έπειτα από τη λήξη του ματς εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ τόνισε πως της ταιριάζει η τριάδα στον άξονα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Συνολικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ήμασταν τακτοποιημένοι καλά στο γήπεδο. Κάνουμε τα εύκολα δύσκολα μόνοι μας. Επειδή ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. αυτή η αγωνιστική είναι σαν μην έγινε ποτέ στην ουσία. Είμαστε εκεί που ήμασταν. Όμως είναι μία πολύ σημαντική αυτή η νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δύσκολα μπορούν να τον κερδίσουν οι αντίπαλοι. Είμαστε κοντά στη διεκδίκηση της θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη».

Για την τριάδα που έπαιξε στο κέντρο:

«Είναι κάτι διαφορετικό. Έχουμε και τους παίκτες να το κάνουμε. Κάναμε φάσεις και στο πρώτο ημίχρονο να βάλουμε γκολ νωρίτερα, απ’ το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Μας ταιριάζει το σύστημα αυτό και στους παίκτες που έχουμε και σε αυτούς που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο».

Για την τριάδα στην άμυνα που έπαιξε στο τέλος:

«Ήθελε πολύ λίγο χρόνο. Ο αντίπαλος προπονητής έβαλε δεύτερο επιθετικό, παίζει με βαθιές μπαλιές, βάλαμε τρίτο στόπερ. Δεν τα καταφέραμε να τους περιορίσουμε και κάναμε πιο... ενδιαφέρον το τέλος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0