Football Talk

Ο Ματίας Αλμέιδα ψηλά στη λίστα για τον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο Ματίας Αλμέιδα ψηλά στη λίστα για τον πάγκο της ΑΕΚ!
Στη λίστα της ΑΕΚ για να αναλάβει τον πάγκο της βρίσκεται ο Αργεντίνος προπονητής, Ματίας Αλμέιδα!
Πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για να αναλάβει τον πάγκο της βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα! Ο Αργεντίνος τεχνικός φέρεται να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το MLS και τη Σαν Χοσέ, στην οποία βρίσκεται από το 2018 και η «Ένωση» βρίσκεται σε επαφή μαζί του.

Από την ΑΕΚ θεωρείται μία πολύ καλή περίπτωση, ενώ και ο ίδιος φαίνεται πως έχει έντονο ενδιαφέρον για αναλάβει τον πάγκο της. 

Πρόκειται για έναν προπονητή με πλούσιο βιογραφικό εντός κι εκτός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών, αφού εκτός από τη σπουδαία του καριέρα ως ποδοσφαιριστής, φορώντας τη φανέλα της Ίντερ, της Λάτσιο, της Σεβίλλης, της Πάρμα, αλλά και της Εθνικής Αργεντινής, έχει παρουσιάσει αξιόλογο έργο και ως προπονητής!

Πιο συγκεκριμένα, κατέκτησε το πρωτάθλημα Μεξικού με την Τσίβας, μετά από 11 χρόνια «ανομβρίας» για τον σύλλογο, ενώ κέρδισε και το Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής το 2018.

Τονίζεται πως ο Αλμέιδα θέλει να κάνει το βήμα προς την Ευρώπη και είναι ενήμερος για την προοπτική της ΑΕΚ, την οποία θεωρεί μία πολύ καλή περίπτωση, τόσο από πλευράς δυναμικής, όσο και εγκαταστάσεων.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0