Football Talk

Νέλσον Ολιβέιρα: Η μεγάλη επιστροφή!

Νέλσον Ολιβέιρα: Η μεγάλη επιστροφή!
Μετά από οκτώ μήνες στον… πάγο, ο Νέλσον Ολιβέιρα γυρίζει από την ρήξη χιαστού που είχε υποστεί τον Αύγουστο και περνάει ως αλλαγή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ελπίζοντας σε μία νέα… αρχή με τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ.

12 Αυγούστου του 2021. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καταφέρνει να επικρατήσει με 2-0 της ιρλανδικής Μποέμιανς για να περάσει με συνολικό σκορ 3-2 για τον 3ο γύρο προκριματικών της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA, Europa Conference League. Όμως, ο χρόνος «παγώνει» στο 73ο λεπτό όταν και ο Πορτογάλος επιθετικός τραυματίζεται και αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο για να περάσει στη θέση του ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Με τον τραυματισμό να φαίνεται με μία πρώτη «ματιά» σοβαρός αλλά όχι τόσο όσο αποδείχθηκε την επόμενη μέρα από το ιατρικό team, που επιβεβαίωσε ότι έχει ρήξη πρόσθιου χιαστού.

3231514.jpg

Τώρα. Οκτώ μήνες αργότερα εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο στο 79ο λεπτό για να αντικαταστήσει τον Τσούμπα Άκπομ, χωρίς όμως να καταφέρει να βοηθήσει σε αυτά τα 15΄παιχνιδιού, αφού ο Άρης έβαψε κίτρινη την Θεσσαλονίκη με 1-0. Παρόλα αυτά, ο 30άχρονος θέλει να συνεχίσει από εκεί που… ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στην προετοιμασία του περασμένου καλοκαιριού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0