Football Talk

Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1: Όλα σε ισορροπία στο Περιστέρι

Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1: Όλα σε ισορροπία στο Περιστέρι

Ατρόμητος και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι, σε έναν αγώνα στον οποίο και οι δύο ομάδες θα μπορούσα να πάρουν την νίκη.

Ατρόμητος και ΟΦΗ μοιράστηκαν από έναν βαθμό, μετά το μεταξύ τους 1-1, σε έναν αγώνα με αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Ο Κλωναρίδης άνοιξε το σκορ στο 10’ για τους γηπεδούχους ενώ ο Φελίπε ισοφάρισε στο 48’.

1ο ημίχρονο

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στον αγώνα και άνοιξε το σκορ μόλις στο 10’ με τον Κλωναρίδη. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση του Επασί, ο οποίος προσπάθησε να διώξει με το ένα χέρι αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον παίκτη του Ατρομήτου, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ ανέβασε «στροφές» προσπαθώντας να ισοφαρίσει. Ο Λούις Φελίπε στο 19’ και ο Λάμπρου στο 27’ επιχείρησαν να παραβιάσουν την εστία του Επασί αλλά δεν τα κατάφεραν. Μεγάλη ευκαιρία είχαν οι Κρητικοί στο 41’ με τον Νέιρα, ο οποίος σούταρε με προϋποθέσεις αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ήταν αυτή που κυριάρχησε στον αγώνα στο πρώτο 45λεπτο, δεν κατάφερε όμως να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και αναπόφευκτα πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 1-0.

5571435_1.jpg

2ο ημίχρονο

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο 45λεπτο, με τον ΟΦΗ όμως να γίνεται πιο αποτελεσματικός. Στο 48’ ο Φελίπε ισοφάρισε για τους Κρητικούς, στέλνοντας από κοντά την μπάλα στα δίχτυα μετά από ασίστ του Μπαλογιάννη.

5571404_1_1.jpg

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, ενώ ο ΟΦΗ ήθελε και δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα ο αγώνα να αποκτά ενδιαφέρον με αρκετές επικίνδυνες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο απειλητικοί μετά την ισοφάριση και είχαν την δυνατότητα να περάσουν ξανά μπροστά στο σκορ με τον Χαρίση στο 53’ και με τον Κουλούρη στο 63’, οι επιθέσεις τους όμως δεν καρποφόρησαν.

Ο ρυθμός έπεσε όσο τα λεπτά στο ρολόι πέρναγαν, με τις δύο ομάδες όμως να προσπαθούν να βρουν την στιγμή που θα τους έδινε την νίκη. Αυτή, τελικά, δεν ήρθε ποτέ και το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους. Σε έναν ισορροπημένο αγώνα, καμία ομάδα δεν θα νιώθει αδικημένη από το αποτέλεσμα.

Η φάση του αγώνα: Το γκολ της ισοφάρισης για τον ΟΦΗ που σκόραρε ο Φελίπε, μετά από ωραία συνεργασία, το οποίο έκρινε και την έκβαση της αναμέτρησης.

Ο MVP του αγώνα: Ο Χουάν Νέιρα του ΟΦΗ δεν είχε συμμετοχή στο γκολ της ομάδας του, ήταν όμως ιδιαίτερα απειλητικός και έβρισκε διαρκώς χώρους για τους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Έρλινγκμπαρκ, Χαρίσης, Καρτάλης (68' Άλιμπεκ), Μουνίθ (83' Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης, Κλωναρίδης (68' Ροτάριου)

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Τοράλ (39' Μπουζούκης), Νέιρα, Λάμπρου (77' Γιαννούλης), Τσιλιανίδης (68' Στάικος), Φελίπε

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0