Football Talk

Οφρυδόπουλος: «Πρόβλημα η νοοτροπία στα αποδυτήρια για την ΑΕΚ»

Οφρυδόπουλος: «Πρόβλημα η νοοτροπία στα αποδυτήρια για την ΑΕΚ»
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κακή αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ, αλλά και την νοοτροπία που επικρατεί στα αποδυτήρια.

«Αιχμές» από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο για τα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Ο προπονητής της Ένωσης μίλησε στο Novasports.gr εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και στάθηκε στην νοοτροπία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτό δεν αρκεί γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα πρέπει να είσαι και σοβαρός και υπεύθυνος. Το βασικό πρόβλημα της ομάδας, όσο είμαι εγώ εδώ είναι θέμα νοοτροπίας. Δεν είναι της παρούσης να βρούμε λύσεις. Προέχει η νίκη για το σύλλογο. Νοοτροπία μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι, όχι για το διοικητικό.  

Το διοικητικό έχει πάρει τους καλύτερους παίκτες γιατί πριν εννιά μήνες όλοι λέγαμε ότι η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και πάει για πρωτάθλημα. Μετά από εννιά μήνες δεν μπορούμε να πούμε κάτι διαφορετικό. Είναι θέμα νοοτροπίας στο αγωνιστικό κομμάτι. Εγώ είπα μια αιτία. Δεν προέχει να αναλύσουμε αυτό το θέμα, αλλά να πάει ο σύλλογος μπροστά και θα πάει μπροστά και τη Μεγάλη Δευτέρα να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Μετά από τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό φέραμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, αλλά τους διώξαμε ξανά και τις δύο φορές. Είναι πολύ στενάχωρο και το κατανοώ».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0